pawellabedz Opublikowano 12 Czerwca 2020 Opublikowano 12 Czerwca 2020 (edytowane) Dzień dobry dobry wieczór kupilem ostatnio meridę matts sport 500 v z roku 2006 i ogólnie jestem zadowolony ale mam z nią dwa problemy otóż na drugiej zębatce na korbie i na drugim biegu na manetce za przeproszeniem rzęzi jak stara kobyła ale gdy już przerzucę na manetce na trzeci bieg ale łańcuch zostaje na drugiej zębatce (nie wiem dlaczego tak jest ale logika to nie jest :p) to nie rzęzi ale na małej kadencji wydaje taki dźwięk jak ze starego ursusa oczywiście w micro skali i wiem że to będzie potrzebować serwisu ale czy rowery górskie z grupą deore i korbą fsa tak działają bo nie mam doświadczenia bo wcześniej miałem tanie tanie rowery a ten model z nowości nie kosztował mało także proszę o opinię znawców fizyki i filozofii Edytowane 12 Czerwca 2020 przez pawellabedz Błąd gramatyczny
elmapeto Opublikowano 13 Czerwca 2020 Opublikowano 13 Czerwca 2020 Mój wniosek taki ,że masz źle wyregulowane przerzutki i tyle. To stary rower, napęd został wymieniony? Jeśli nie to na pewno wymaga odświeżenia.
pawellabedz Opublikowano 13 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2020 No nic z nim jeszcze nie robiłem ale miesiąc będę z nim jeździł jak jest teraz dzięki za opinię
cepelia Opublikowano 15 Czerwca 2020 Opublikowano 15 Czerwca 2020 ??? Regulacja przerzutki to kilka kilka minut roboty...
Accent_Szaj Opublikowano 15 Czerwca 2020 Opublikowano 15 Czerwca 2020 W dniu 13.06.2020 o 15:06, pawellabedz napisał: będę z nim jeździł jak jest teraz Regulacja przerzutki to podstawa i jest dziecinnie prosta.
pawellabedz Opublikowano 15 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2020 Na razie i tak nie mam z czym bo walnął mi w nim łańcuch
Rekomendowane odpowiedzi