MarcinPe Opublikowano 12 Czerwca 2020 Opublikowano 12 Czerwca 2020 Cześć. Chciałbym włożyć do piasty dartmoor reel kasete slx m7100. I tutaj powstaje pytanie czy znajdę pasujący bębenek mikro spline do tej piasty ?
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2020 Opublikowano 12 Czerwca 2020 Do Reel pro v2.0 jest, ale Ty nie napisałeś która wersję piasty masz. https://www.rowertour.com/p/179071/dartmoor-bebenek-shimano-do-piasty-tylnej-reel-pro-v.2-2020?utm_source=ceneo&utm_medium=referral
MarcinPe Opublikowano 12 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2020 Ja mam Dartmoor reel cassette 148x12mm (Boost). A dokładnie koła Dartmoor tomcat 27,5 na tych właśnie piastach. Myślisz, że ten bębenek do Pro podszedłby do zwyklych piast reel ?
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2020 Opublikowano 12 Czerwca 2020 3 minuty temu, MarcinPe napisał: Ja mam Dartmoor reel cassette 148x12mm (Boost). A dokładnie koła Dartmoor tomcat 27,5 na tych właśnie piastach. Myślisz, że ten bębenek do Pro podszedłby do zwyklych piast reel ? A skąd mogę to wiedzieć? Zadaj proszę pytanie mailowo producentowi, chyba będzie wiedział najlepiej.
Rekomendowane odpowiedzi