rafaelxc Opublikowano 8 Czerwca 2020 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Drodzy koledzy i kolezanki jak pewnie wiecie mamy problemy z małymi rowerami Kupiłem córce Meridke. Rama dla nawet małej kobietki musi być ładna;-) a Spece będą dostępne po wakacjach... Niestety przekrok jest słaby na27.5 Poratowalem sie moimi kolkami crosmax sl 26" Planuje jeszcze wymienić ciężkiego amora na markhora Mam jednak problem z zdobyciem korb na naped 8/9rz z 2 lub 3 zębatkami i długością korb 160 ewentualnie 165mm w jakiejś w miarę rozsądnej cenie. Może ktoś wie gdzie takie cudo kupić? Z góry dzięki za pomoc Rafal
Kruk Opublikowano 9 Czerwca 2020 Opublikowano 9 Czerwca 2020 To bardzo nietypowy rozmiar ramion korby, ja już chcesz tanio to szukaj na alli.
KonradTrek800 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Nie ma na Ali. Szukałem dla żony bo ma 153cm wzrostu. Korby MTB wyłącznie 170mm. Znalazłem jedynie szosową 165mm ale jakieś chore pieniądze.
Motke Opublikowano 9 Czerwca 2020 Opublikowano 9 Czerwca 2020 11 godzin temu, rafaelxc napisał: Mam jednak problem z zdobyciem korb na naped 8/9rz z 2 lub 3 zębatkami i długością korb 160 ewentualnie 165mm w jakiejś w miarę rozsądnej cenie. Może ktoś wie gdzie takie cudo kupić? Najpierw zdobądź informację CO można kupić, jaki model. A potem szukaj sklepu a raczej sklepu, z którym można się dogadać aby ściągnął taki model od dystrybutora.
rafaelxc Opublikowano 10 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2020 Dzięki za podpowiedzi ale kolega sprawdzał nic w Polsce nie ma u potentatów
Kruk Opublikowano 10 Czerwca 2020 Opublikowano 10 Czerwca 2020 Po prostu daj korbę 165mm i tyle 5mm to nic a Córa rośnie także
Rekomendowane odpowiedzi