Wild Opublikowano 8 Czerwca 2020 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Witam Wszystkich. To moj pierwszy post, prosze o wyrozumialosc. Prosilbym o opinie na temat roweru w/w.Wsiadam na szose po 32 latach przerwy. Od paru tygodni studiuje wiedze fachowa. Do czego zmierzam.Rower nie jest mi potrzebny do scigania . Potrzebuje pokonac tylko okolo 200 -300 km tygodniowo.Rower ma mi posluzyc na ladnych pare lat. Czy ten rower jest dobrym wyborem. https://allegro.pl/oferta/nowa-sensa-trentino-sl-105-2020-rozmiar-56-9287782897?utm_medium=app_share&utm_source=facebook Malo jest wiadomosci na jego temat oraz firmy ktora jego produkuje.Moj budzet jest okolo 4200 zl.
Wild Opublikowano 17 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2020 W dniu 10.06.2020 o 20:00, Zbyszek.K napisał: Osobiście jestem posiadaczem Sensy z 2019 r., z pełnym osprzętem 105, zrobiłem ponad 2000 km. i jak do tej pory jestem zadowolony. Rower do jazdy rekreacyjnej sprawdzi się jak najbardziej a i do ścigania się nadaje. Nie jestem demonem prędkości (wiek nie pozwala ) ale utrzymanie prędkości na Sensie ponad 40 km/h dla mojego zięcia nie stanowi żadnego problemu. Osprzęt 105 pracuje bez zarzutu, pamiętaj jednak o regularnym czyszczeniu i smarowaniu. Ja bym kupił Sensę bez zastanowienia ponownie gdyby była taka potrzeba... Zapomniałem, ja za swoją zapłaciłem 3700 zł Piszesz, że chcesz robić tygodniowo 200 - 300 km., uwierz mi będziesz robił więcej... Zbyszku , dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam 🤗
leander Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Potwierdzam - Sensa dobra jest. Tutaj coś tam popisuję o mojej. Dla mnie, amatora kompletnego i jeżdżącego rekreacyjnie jest to sprzęt zapewne aż nadto, wiele rzeczy mi się w nim podoba. Co do dystansów - to nie kwestia roweru, tylko czasu :). Jeśli nie masz małego dziecka, remontu, a na dodatek nie "zużywasz" czasu wolnego na inne aktywności jak bieganie (to moje przypadki), to spokojnie. Jeśli masz, to się będziesz i z 50 km cieszył. Ale będziesz się cieszył.
leander Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Mam pomarańczowe spodenki, koszulkę, a nawet Polara (komputerek). Tylko kask biały.
Rekomendowane odpowiedzi