Gość Opublikowano 7 Czerwca 2020 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Sie maMam pytanie czy ktoś z was serwisował sam sztyce tego producenta?Mam kilka pytań jak ja zrobić dobrzeSztyca jest hydrauliczna na manetkęNie mogę znaleźć danych takich jakJaki olej?Ile się ją pompuje?Jak się odpowietrza?Jaki olej się do nie daje?
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2020 Opublikowano 15 Czerwca 2020 Więc po walce napisze że udało się sztyce rozebrać na elementySztyca jest hydrauliczna, bardzo mało informacji jest na temat tego w siećZ tego co wyczytałem na forach zagranicznychOlej jak należy użyć do niej jest to olej 2.5WIFP należy tylko wsadzić nie ustawia się go jak w przypadku sztycy hydraulicznej reverbJednak sztyca jest mniej skomplikowana w swojej budowie i uważam że jest łatwiejsza w serwisieJedyny minus jej to aby ją napompować trzeba ją rozebrać gdyż wentyl do tego by ją napompować jest w wewnątrz i nie ma do niej bezpośredniego dojściaJak zrobi sztyce i będzie działać to napisze poradnikObecnie czekam na o-ringi które dziś zamówiłemSztyca trafiła do mnie na serwis bo wywaliło z niej olej na zewnątrz poprzez rozkręcenie dolnej zatyczki gdzie znajduje się iglica która ja załącza Poniżej foto jak wyglądał gdy wywaliło olej, oraz całą rozebraną do zera
matek Opublikowano 28 Czerwca 2020 Opublikowano 28 Czerwca 2020 (edytowane) witam, gdzie zamówił pan oringi do tej sztycy? mam z nią problem, a w serwisie powiedzieli ze jest problem z częściami do niej Edytowane 28 Czerwca 2020 przez matek
Gość Opublikowano 13 Lipca 2020 Opublikowano 13 Lipca 2020 Sorki ze teraz odpisuje ale nie widziałem posta wcześniejA jakie o-ringi potrzebójesz? Bo ja zamawiałem indywidualnieI jaki masz problem z tą sztyca? Czemu jest problem z częściami a dokładnie z którymi?
Rekomendowane odpowiedzi