Volbore Opublikowano 7 Czerwca 2020 Opublikowano 7 Czerwca 2020 (edytowane) Witam serdecznie cała społeczność Szajbajkową Pytanko a zarazem liczę na poradę odnośnie siodła jak w tytule. Wiem, że dobór jak i wizualny wygląd to kwestia indywidualna jednak chciałbym się zapytać waszych opinii na temat tego siodełka do roweru MTB czy się nada i ogólnie czegoś na jego temat. Pytanko czy ktoś wie gdzie kupie ewentualnie takie siodełko w internecie nie mogę nigdzie znaleźć. Proszę o pomoc. Pozdrawiam Edytowane 7 Czerwca 2020 przez Volbore
vdcmike Opublikowano 7 Czerwca 2020 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Takiej kolorystyki nie widziałem. Czarnych X1 Flow mam kilkadziesiąt na zapleczu - pierwsze co ludzie wyrzucają z fabrycznie nowych rowerów - straszna deska.
Volbore Opublikowano 9 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2020 To mam jeszcze jedną propozycję i proszę o opinie ewentualnie modelu Selle Italia Sl flow również jest z odcieniami pomarańczu. Są to niby dwa modele A jednak różnią się siedziskiem jedno płaskie inne już nie 🤔
Rekomendowane odpowiedzi