ByQ94 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Opublikowano 29 Czerwca 2017 (edytowane) Witam napotkałem się niedawno na siodełka testowe. Kaucja to około 300 zł Ktoś z Was miał okazje testowania siodełka ? Chodzi mi tutaj raczej o markę Fizik Czy warto ? Edytowane 29 Czerwca 2017 przez ByQ94
Franz Mauer Opublikowano 29 Czerwca 2017 Opublikowano 29 Czerwca 2017 A co potrzebujesz wiedzieć? Śmigam na Fizik Tundra 2
ByQ94 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2017 Ciekawi mnie również opinia osób posiadająca siodła fizika czy to tylko marka czy faktycznie dobrze się siedzi. Na podstawie tego wykresu siodło dla mnie to ALIANTE R1 LARGE albo ALIANTE R3 LARGE. Jak już miałbym kupić siodło za około 500 zł to nie chciałbym mieć później problemu z oddaniem lub wymianą. Dlatego myślałem o teście. WYKRES
Franz Mauer Opublikowano 29 Czerwca 2017 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Przyznam się, ze bardzo lunbię Selle Italia. W tym roku przesiałdem się na mojego Fizika. Zauwazyłe, że jest lżejszy oraz kształt skorupy ułatwia mi przenoszenie tyłka poza siodełko przy ostrych zjazdach zdecydowanie lepiej niż Selle Italia. Jest wygodne, choć to pojęcie względne. Jednak nie da się ukryć, ze tu płąci się również za markę i to wcale nie mało Jeśli masz wątpliwości co do wydawania wcale nie małej sumy pieniądzy to możesz kupić inne, które wymiarami tj. 275x152 będzie takie samo lub bardzo zbliżone do Fizika 1
Rekomendowane odpowiedzi