leejoonidas Opublikowano 6 Czerwca 2020 Opublikowano 6 Czerwca 2020 (edytowane) Marin kupiony za 1999 pln-ów z przesyłką. Po kupnie czarnego lakieru za 19 pln-ów, opon Kenda za 240 pln-ów, korby Shimano MT-600 za 170 pln-ów, łożysk suportu za 78 pln-ów i wyciągnięciu różnych rzeczy z mojego pudła części z demontażu i po serwisowych używanych gratów wyszło coś takiego. Edytowane 6 Czerwca 2020 przez leejoonidas
michalr Opublikowano 6 Czerwca 2020 Opublikowano 6 Czerwca 2020 To kolor spitoliwszy Oryginał był oryginalniejszy i milszy dla oka, ale to subiektywna ocena. Każdy inaczej patrzy, ja wolę świat kolorowy niż czarno biały ( albo czarno czerwony)
leejoonidas Opublikowano 6 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2020 No jakoś faceta w średnim wieku na rowerze w kolorach tęczy nie potrafiłem sobie wyobrazić, stąd ta dostojna czerń. Rower był kupiony ze względu na stalową ramę która jest świetną bazą do zrobienia roweru MTB lub czegoś na kilkudniowe wyprawy z sakwami. 3
Fimala Opublikowano 7 Czerwca 2020 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Szkoda, że go zamalowałeś. Mogłeś to zrobić plastidipem chociaż... Facetowi w średnim wieku już nie wolno szaleć choćby z kolorami? Ale rower ogólnie super uniwersalny. Dobra maszynka. Do 2-2.5 kafli raczej nic lepszego nie da się wyrwać.
Rekomendowane odpowiedzi