vikernes Opublikowano 6 Czerwca 2020 Opublikowano 6 Czerwca 2020 (edytowane) Witam, Temat dotyczy klamkomanetki jak w temacie i obu śrub odpowietrzających. Może ma ktoś uszkodzoną manetkę na części? Ukręciłem gniazdo na klucz i chciałbym je wymienić. Pozdrawiam Edytowane 6 Czerwca 2020 przez vikernes
Kruk Opublikowano 6 Czerwca 2020 Opublikowano 6 Czerwca 2020 Można je dokupić osobno. Był temat o tym, a śrubki te czy to 105 czy dura ace są takie same:
vikernes Opublikowano 6 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2020 (edytowane) Są tam dwie śruby do odpowietrzania. Ta większa (srebrna) wydaje mi się że jest inna. Muszę ją wyjąć i pomierzyć. Dzięki za zainteresowanie. Edytowane 6 Czerwca 2020 przez vikernes
przemek.kotowski Opublikowano 10 Czerwca 2020 Opublikowano 10 Czerwca 2020 Problem tak powszechny, że się w pale nie mieści. Mam to samo, tylko ja jeszcze śruby nie wyciągnąłem, poczekam, aż się zapowietrzy, myślę, że łatwiej odpuści jak układ będzie otwarty. Póki co nową śrubę zamówiłem na ali, bo nawet dystrybutor Shimano odpowiedział, że nie mają: Nr części: Y0C698030 https://si.shimano.com/pdfs/ev/EV-ST-R8020-4245C.pdf
Rekomendowane odpowiedzi