K4ptur Napisano 28 Czerwiec 2017 Udostępnij Napisano 28 Czerwiec 2017 Siema, mam pytanie czy przy wymianie łańcucha konieczne jest zachowanie liczby ich ogniw? Chciałbym wymienić łańcuch HG-54 na Campagnolo Veloce albo Record, ale mają one 114 ogniw. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 28 Czerwiec 2017 Udostępnij Napisano 28 Czerwiec 2017 5 minut temu, K4ptur napisał: Siema, mam pytanie czy przy wymianie łańcucha konieczne jest zachowanie liczby ich ogniw? Chciałbym wymienić łańcuch HG-54 na Campagnolo Veloce albo Record, ale mają one 114 ogniw. Pozdrawiam powinno być tyle samo co w starym, chyba że wymieniałeś kasetę lub korbę z innym stopniowaniem niż w oryginale Odnośnik do komentarza
K4ptur Napisano 28 Czerwiec 2017 Autor Udostępnij Napisano 28 Czerwiec 2017 ok dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 28 Czerwiec 2017 Udostępnij Napisano 28 Czerwiec 2017 ile masz ogniw w starym łańcuchu? Odnośnik do komentarza
K4ptur Napisano 28 Czerwiec 2017 Autor Udostępnij Napisano 28 Czerwiec 2017 116 poszukuję najlepszego możliwego łańcucha aby zastąpić stary CN-HG54 Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 28 Czerwiec 2017 Udostępnij Napisano 28 Czerwiec 2017 jak dla mnie to 2 ogniwa mniej nie powinny żadnej szkody zrobić , ale niech sie wypowiedzą też inni;) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi