LICHU Opublikowano 3 Czerwca 2020 Opublikowano 3 Czerwca 2020 Witajcie szukam nowej, wygodnej, miękkiej owijki. W moim treku 920 już jest zniszczona i chciałbym wymienić. Na co zwrócić uwagę i jaka kupić??
Kruk Opublikowano 3 Czerwca 2020 Opublikowano 3 Czerwca 2020 Może po prostu dodać wkładki żelowe pod owijkę?
Gość Opublikowano 3 Czerwca 2020 Opublikowano 3 Czerwca 2020 Z wygodnych i nie rujnujących budżetu, to mogę polecić Pro Sport Control. Miękka, mięsista i łatwa do nałożenia. Miałam ją w Tribanie, a obecnie robi mi za komfortowe gripy w hulajnodze elektrycznej. Obecnie mam owijkę Supacaz i nie narzekam na nią - ładna i dość komfortowa, choć cena nie jest już taka przyjemna.
m-peter Opublikowano 4 Czerwca 2020 Opublikowano 4 Czerwca 2020 Ja w tym roku wrzuciłem Pro Gravel Comfort. Nie wiem czy już gdzieś jest w PL, ja ściągałem na początku roku z E-bay'a za ok 120zł co uważam za całkiem znośną cenę. Nawinąłem na dodatkowe wkładki żelowe Fizik'a. Sama owijka super miękka, 'lepka', dobrze wygląda i łatwo się czyści. Wydaje mi się, że przy niej wkładki są już zbędne aczkolwiek mocno pogrubiają chwyt co dla mnie jest sporym plusem.
LICHU Opublikowano 4 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2020 (edytowane) Zaproponowali mi u mnie w mieście owijkę Supacaz w cenie 149zl i 30zl założenie myślicie ze warto? Ja dam tego jeszcze nigdy nie robiłem. A w międzyczasie zamówiłem PRO Sport Comfort i zastanawiam się czy z nim się pobawić czy od razu jechać i złożyć Supacaz?? Edytowane 4 Czerwca 2020 przez LICHU
craroce Opublikowano 4 Czerwca 2020 Opublikowano 4 Czerwca 2020 Polecam samemu założyć. Nie jest to trudne, wymaga tylko powolnego działania i dokładności. Najbardziej trudnym momentem w całej operacji to ładne przejście obok klamkomanetek. Korzystałem z tego poradnika.
LICHU Opublikowano 4 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2020 (edytowane) Z drugiej strony 30zl nie majątek. Tylko pytanie czy warto inwestować w Supacaz? W końcu padlo na Supacaz. Niesamowita przepaść przy tym co było a co jest teraz.... Edytowane 5 Czerwca 2020 przez LICHU 1
89neo Opublikowano 18 Listopada 2020 Opublikowano 18 Listopada 2020 W dniu 4.06.2020 o 13:11, LICHU napisał: Z drugiej strony 30zl nie majątek. Tylko pytanie czy warto inwestować w Supacaz? W końcu padlo na Supacaz. Niesamowita przepaść przy tym co było a co jest teraz.... Też się głowię czy Supacaz czy PRO, przepaść cenowa 130 a 50. Nie wiem czy warto, musiałbym mieć wersję PRO w ręce żeby poczuć czy to to.
Rekomendowane odpowiedzi