W0jt3k Opublikowano 1 Czerwca 2020 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Moderowany przez PrzeLuka: Interpunkcja. Witam. Na starcie powiem wprost. Nie znam się zbytnio na częściach rowerowych, dlatego przychodzę z pytaniem. Mianowicie dzisiaj odkopałem stary górski rower i chciałbym pobawić się na hopach itp. Chcę odnowić mój rower, dlatego pytam czy jeśli mam w nim przerzutki sram i będę chciał wymienić manetki, bo są zniszczone to muszę dobrać takie same czy muszę kierować się jakimiś parametrami? Czy po prostu pasuj każde?
elmapeto Opublikowano 1 Czerwca 2020 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Do mtb powinny pasować manetki od mtb. Dopasuj ilość biegów i gitara.
W0jt3k Opublikowano 1 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2020 Jeśli w tym rowerze mam manetki obrotowe to mogę wymienić na klamkowe?
Kruk Opublikowano 1 Czerwca 2020 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Tak możesz aby tylko liczba biegów się zgadzała.
seraph Opublikowano 1 Czerwca 2020 Opublikowano 1 Czerwca 2020 No i jak przerzutki są SRAM to manetki też muszą być SRAM.
Rekomendowane odpowiedzi