Gość Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 (edytowane) Wrzucam dla zainteresowanych, ja raczej na 99% na te zawody jadę. Prawdopodobnie będę miał miejsce dla 2 osób w aucie z Krakowa (wraz z miejscem na rower) Będę informował na bieżąco. @SzajBajk dystans masz krótki, trasa fajna, może wpadniesz? Kraków i okolice byłby szczęśliwy móc Cię gościć. Info na stronie http://wmichalowicach.pl/maraton/ mapka trasy "MTB Maraton Rowerowy Michałowice cieszy się rokrocznie bardzo dużym zainteresowaniem, a odbywa się tego samego dnia, co całodniowe wydarzenie „Piknik Wolności – Kadrówka”, którego finałem w tym roku będzie koncert zespołu Varius Manx z Kasią Stankiewicz. Uczestnicy startować mogą na trzech dystansach. Oprócz dystansów Mega i Giga atrakcyjność maratonu zwiększa dystans Mini, w którym mogą brać udział również dzieci. XIV Maraton Rowerowy odbędzie się 5 sierpnia 2017 r. na nowej trasie, której punkt startowy ma miejsce na boisku w Więcławicach Starych. Również tam odbędą się występy artystyczne i koncert gwiazdy wieczoru. Podkrakowski Maraton to niezwykle ważne zawody na mapie każdego rowerzysty z województwa małopolskiego. Maraton cieszy się niezmiennie sympatią zarówno wyczynowych rowerzystów jak i amatorów. Przyczynia się do tego profesjonalnie wyznaczona i oznakowana trasa na trzech dystansach, chip’owy system pomiaru czasu, podział na kategorie wiekowe, cenne nagrody, loteria, dbałość o szczegóły w tym zabezpieczenie trasy i zabezpieczenie medyczne, świetnie zaopatrzone bufety. W tym roku przewidziane są następujące dystanse i kategorie wiekowe: Kobiety DYSTANS MINI (ok. 29 km) Open – nagradzanych 5 pierwszych miejsc Mężczyźni DYSTANS Mini (ok. 29 km) Open – nagradzanych 5 pierwszych miejsc Kobiety DYSTANS MEGA (ok. 58 km) K1 – Kobiety od 16-35 lat K2 – Kobiety od 36 lat wzwyż Mężczyźni DYSTANS MEGA (ok. 58 km) M1 – Mężczyźni od 16 do 25 lat M2 – Mężczyźni 26 do 35 lat M3 – Mężczyźni 36 do 50 lat M4 – Mężczyźni powyżej 51 lat Kobiety DYSTANS GIGA (ok. 87 km) K1 – Kobiety od 16-35 lat K2 – Kobiety od 36 lat wzwyż Mężczyźni DYSTANS GIGA (ok. 87 km) M1 – Mężczyźni od 16 do 25 lat M2 – Mężczyźni 26 do 35 lat M3 – Mężczyźni 36 do 50 lat M4 – Mężczyźni powyżej 51 lat" Edytowane 27 Czerwca 2017 przez Gość Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Stary, serio chce Ci się brać auto? Przecież z domów, tak ja jak i chyba Ty też, na miejsce startu mamy mniej niż 10 km. To nawet nie rozgrzewka. Pytam tylko, bo jakby co, to chętnie Ci potowarzyszę tak czy siak. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Po Krajówce się słabo jeździ... na MTB... Wolę podjechać jak coś wozem... Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Ktoś coś? Ja jadę Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 A ja jednak odpadam. Posiadanie świeżo urodzonej córeczki zniweczyło moją formę, ilość snu, a na dodatek zrewolucjonizowało życie, więc na razie muszę odpuścić zawody. Odnośnik do komentarza
Puncu Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Ja się prawdopodobnie wybiorę na niezobowiązującą przejażdżkę pooglądać Zawody mnie nie rajcują. Odnośnik do komentarza
SeBo Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Postaram się wpaść i pyknąć 30 km Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 1 godzinę temu, SeBo napisał: Postaram się wpaść i pyknąć 30 km Żeby to tak fajnie poszło jak określiłeś Jak przysmaży będzie ciekawie Odnośnik do komentarza
SeBo Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Dnia 2.08.2017 o 07:26, SpiderMAN napisał: Żeby to tak fajnie poszło jak określiłeś Jak przysmaży będzie ciekawie Zapowiada się na mega gorący dzień Cała impreza jest na tym boisku przy szkole w Więcławicach Starych ?? Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Boisko owszem. Jest nowa trasa, zbliżona przebiegiem do tej z 2007 roku. Zobacz mapkę na stronie. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
SeBo Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 No ale to boisko jest w tych Więcławicach to chyba gdzieś obok tej szkoły Odnośnik do komentarza
Puncu Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Dojechałem Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Ja też. 35 miejsce Wysłane z mojego ctab przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
SeBo Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Mi też się udało dojechać 7 miejsce ? Fotki z velonews http://velonews.pl/galleries/357-xiv-maraton-mtb-michalowice-2017 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 No to masz kurde formę... Ja spokojnie relaksacyjnie... Jak patrzyłem na wyniki pierwszej dziesiątki i wasze prędkości średnie to się zastanawiam jak to kurde jest możliwe... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi