Kryspinooo Opublikowano 27 Maja 2020 Opublikowano 27 Maja 2020 Siema, Mam problem, gdyż założyłem nowy amorek i mam problem z zamotowaniem przedniego hamulca i potrzebuje takiej "przejściówki" gwita na prawo. Jak ona się nazywa, a jeśli możecie podajcie link. Z góry dzięki CHCIAŁEM WSTAWIĆ ZDJĘCIE LECZ SIĘ NIE DA SORKI. MAM NADZIEJĘ ŻE WIECIE O CO MI CHODZI
Accent_Szaj Opublikowano 27 Maja 2020 Opublikowano 27 Maja 2020 Jak to się nie da wstawić zdjęcia? Szczerze wątpię, aby ktoś wiedział o co chodzi
Kruk Opublikowano 27 Maja 2020 Opublikowano 27 Maja 2020 Ta "przejściówka" to pewnie mowa o adapterze. Jeśli chcesz przejść z mocowania z amortyzatora na wprost ( PM ) na boczne mocowanie w zacisku hamulca ( IS ) to: Jeśli chcesz przejść z mocowania w amortyzatorze z boku ( IS ) na proste mocowanie w zacisku hamulca (PM ) to: 1
Kryspinooo Opublikowano 28 Maja 2020 Autor Opublikowano 28 Maja 2020 17 godzin temu, Kruk napisał: Ta "przejściówka" to pewnie mowa o adapterze. Jeśli chcesz przejść z mocowania z amortyzatora na wprost ( PM ) na boczne mocowanie w zacisku hamulca ( IS ) to: Jeśli chcesz przejść z mocowania w amortyzatorze z boku ( IS ) na proste mocowanie w zacisku hamulca (PM ) to: Takkk to to dzięki wielkie ❤️
Rekomendowane odpowiedzi