Antyszprycha Opublikowano 25 Czerwca 2017 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Jak w temacie, jakimii sposobami ważycie swoje rowery, czy ,Acid jakieś wagi które są warte polecenia ? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Gość Opublikowano 25 Czerwca 2017 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Wchodzę na wagę łazienkową i sprawdzam swoją wagę, a potem wchodzę z rowerem na wagę i odejmuję różnicę.
Antyszprycha Opublikowano 25 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2017 Wchodzisz na wagę łazienkowa z rowerem ? Dasz foto jak to robisz bo jestem mega ciekaw a nie potrafię sobie tego wyobrazić Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Gość Opublikowano 25 Czerwca 2017 Opublikowano 25 Czerwca 2017 No, normalnie. Chwytam rower i wchodzę z nim na wagę. Ja stoję na wadze, a w rękach trzymam rower.
Antyszprycha Opublikowano 25 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2017 A to pewnie trzeba trzymać hamulec zblokowany aby rower nie odjechał mam racje. ? Czy w takim razie trzymanie hamulca nie przekłamuje wąglik Torą mocniej naciska na tylne koło ?Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Gość Opublikowano 25 Czerwca 2017 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Rower trzymam za ramę w powietrzu. Jedna płetwa na rurze podsiodłowej, druga na dolnej rurze. Chwyt taki, jakbym miała rower podnieść nad głowę. Ja na ten rower nie wsiadam podczas ważenia - stoję na wadze, a rower trzymam w rękach.
Antyszprycha Opublikowano 25 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2017 Aaaa.....teraz kumam. Rzeczywiście najprostsze rozwiązania są najlepsze. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Andrzej Sawicki Opublikowano 25 Czerwca 2017 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Waga wędkarska i krótki trok parciany.
Gość Opublikowano 25 Czerwca 2017 Opublikowano 25 Czerwca 2017 2 godziny temu, Sziva napisał: Wchodzę na wagę łazienkową i sprawdzam swoją wagę, a potem wchodzę z rowerem na wagę i odejmuję różnicę. Robię dokładnie tak samo. Wieszasz rower przez bark i stajesz na wadze ot cala filozofia.
Puncu Opublikowano 25 Czerwca 2017 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Ja używam prześmiesznej wagi wędkarskiej. udźwig do 30kg, cena podobna
Karol Opublikowano 25 Czerwca 2017 Opublikowano 25 Czerwca 2017 W jakimś wątku już pisałem - waga do bagażu, niedawno była w Lidlu:
ByQ94 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Słyszałem właśnie że dobry patent to waga wędkarska sam zamierzam kupić
Rekomendowane odpowiedzi