jareksalaw Opublikowano 23 Maja 2020 Opublikowano 23 Maja 2020 (edytowane) Witam wszystkich. Mam takie pytanko odnośnie siodełka selle look in 3d. Zastanawiam się nad zakupem bo moje stare strasznie jest niewygodne. Mam tylko problem z wyborem opcji moderate 60° czy athletic 45° albo 30 bo różnie podają przy tym siodle ale na stronie producenta jest 45. Jeżdżę na rowerze Merida speeder 200. Proszę o pomoc bo w sklepie tego nigdzie nie ma więc muszę przez neta zamawiać. Miałem okazję siedzieć na takim i bardzo mi odpowiadało ale ni w ząb nie wiem który to był model. Rower bordman hyb. 8.9 producent podaje że moderate ale mi coś nie pasuje. A na dodatek wszędzie podają różne rozmiary i wagi tych samych siodełek więc ciężko mi nawet wytypować. U producenta inne parametry u sprzedawców inne. Wstawiam kilka zdjęć bordmana i mojego rowera na końcu. Dzięki za pomoc. Edytowane 23 Maja 2020 przez jareksalaw
Gość Opublikowano 27 Maja 2020 Opublikowano 27 Maja 2020 A dlaczego masz tak mocno zadarty nos w siodle?
jareksalaw Opublikowano 31 Maja 2020 Autor Opublikowano 31 Maja 2020 To zdjęcie przykladowe. Tak myślałem że ktoś mi zwróci uwagę o to.
kaido2 Opublikowano 31 Maja 2020 Opublikowano 31 Maja 2020 W dniu 23.05.2020 o 11:10, jareksalaw napisał: moderate 60° czy athletic 45° albo 30 Zamiast po ludzku określić city, MTB, race, co czyni wielu normalnych producentów. Teraz już wiesz, które wybrać.
Rekomendowane odpowiedzi