Smart_Dog Opublikowano 22 Maja 2020 Opublikowano 22 Maja 2020 Czesc ! Dzisiaj mój rower się przewrócił i prawdopodobnie zrobiła się wgniotka na kamieniu (?), co myślicie? Generalnie pod palcem wyczówalna, jednak wielka nie jest. Myślicie, że to osłabiło rame ? Są jakieś przeciwwskazania do jazdy ? Myślicie, Że moze to odpedzic ludzi od zakupu ? Z góry dzieki.
Smart_Dog Opublikowano 22 Maja 2020 Autor Opublikowano 22 Maja 2020 4 minuty temu, Accent_Szaj napisał: No nieciekawie to wygląda. Jedyne czego się boję to, że rama pęknie, oby nie
Kruk Opublikowano 22 Maja 2020 Opublikowano 22 Maja 2020 Zrób zdjęcie bardziej z boku. Bo aktualnie z tego co widzę to wgniotka jest na "płasko" nie ma ostrego wgniecenia tylko tak jakby ktoś np. rurką walnął.
Accent_Szaj Opublikowano 22 Maja 2020 Opublikowano 22 Maja 2020 12 minut temu, Smart_Dog napisał: że rama pęknie Pęknąć,raczej nie pęknie.Tylko niefortunnie jest centralnie w poprzek ramy i przechodzi przez załamanie Trochę lipa
Smart_Dog Opublikowano 22 Maja 2020 Autor Opublikowano 22 Maja 2020 4 minuty temu, Kruk napisał: Zrób zdjęcie bardziej z boku. Bo aktualnie z tego co widzę to wgniotka jest na "płasko" nie ma ostrego wgniecenia tylko tak jakby ktoś np. rurką walnął. Generalnie na wprost jej nie widać, jest ,, płynna " nie czuć żadnego ostrego zniosu, jutro zrobię lepsze zdjęcie.
Kruk Opublikowano 22 Maja 2020 Opublikowano 22 Maja 2020 No to jak nie ma ostrego wgniecenia to bym się aż tak nie bał, jakby było np ostre po kamieniu to co innego,
Smart_Dog Opublikowano 22 Maja 2020 Autor Opublikowano 22 Maja 2020 1 minutę temu, Kruk napisał: No to jak nie ma ostrego wgniecenia to bym się aż tak nie bał, jakby było np ostre po kamieniu to co innego, Myślisz, że drobne hopy przy okazji mogę odpuścić? Czy rama spokojnie to zniesie
Kruk Opublikowano 22 Maja 2020 Opublikowano 22 Maja 2020 Raczej ta rama nie jest stworzona do hope, to typowa rama XCz tego co widzę Także czy nowa czy używka, to nie jej przeznaczenie.
Smart_Dog Opublikowano 22 Maja 2020 Autor Opublikowano 22 Maja 2020 4 minuty temu, Kruk napisał: Raczej ta rama nie jest stworzona do hope, to typowa rama XCz tego co widzę Także czy nowa czy używka, to nie jej przeznaczenie. Tu się zgadzam, jednak proste traski w lesie to normalna sprawa, czasami na nich się zdarzają małe hopy, pytanie, czy wyklucza mnie to z jazdy po lesie ? Myślę, Że nie, a jakie jest twoje zdanie ?
Kruk Opublikowano 22 Maja 2020 Opublikowano 22 Maja 2020 Nie no na normalne szlajanie się po lesie to wiadomo, myślę że nie walnie zwłaszcza, tak ja piszę, że nie ma ostrego wgniotu tylko "tępy" i nie ma dziurki. Ramy DH są czasami tak powgniatane że szok i to wszędzie i dalej latają (wiadomo do czasu ) ale ogólnie nie powinno być problemu na moje oko. 1
Accent_Szaj Opublikowano 23 Maja 2020 Opublikowano 23 Maja 2020 Możesz jeszcze spróbować ja wyciągnąć. Są na allegro zestawy do wyciągania wgniotek. 13 godzin temu, Smart_Dog napisał: Myślicie, Że moze to odpedzic ludzi od zakupu ? Będą mieli pretekst do targów 11 godzin temu, Smart_Dog napisał: proste traski w lesie to normalna sprawa, czasami na nich się zdarzają małe hopy, Ja osobiście nie byłbym się nim jeździć po lasach,ale wszystko zależy od stylu jazdy. Tak jak pisałem powyżej raczej nie pęknie. Masz jeszcze górną rurę,która wzmacnia konstrukcję 1
Franz Mauer Opublikowano 23 Maja 2020 Opublikowano 23 Maja 2020 Nic się nie przejmuj. Nic ramie nie będzie. Wsiadaj i grzej 😁 1
Teti Opublikowano 23 Maja 2020 Opublikowano 23 Maja 2020 Ludziska bez przesady, nic tam się takiego nie stało. W ogóle bym się tym nie przejmował, poza względem wizualnym nic tej ramię nie będzie. 1
Rekomendowane odpowiedzi