Skocz do zawartości

Full z "Auchan":)

TOMALA72

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taki oto MTB Giewont z pełną amortyzacją...marketowiec na wypasie🙂

IMG_20200518_121610_1.jpg IMG_20200518_121558_1.jpg IMG_20200518_121553_1.jpg IMG_20200518_121544_1.jpg IMG_20200518_121532.jpg IMG_20200518_121523.jpg IMG_20200518_121647_1.jpg
  • Lubię to! 1
Opublikowano

Nazwa roweru mówi o tym z jakiego szczytu należy go zrzucić - sorry, musiałem to napisać 🤣

Opublikowano

Z drugiej strony jest korba ze sztywna osią, osprzęt deore/alivio.... Pytanie co to za rama? I jaka amortyzacja?

Opublikowano

O skurczybyk a właściwie niezły ulepO.o Ale mufa gwintowana widzę i już lubię. Fascynuje mnie ta korba z tą potężną patelnią mam nadzieję 48T i nawet osłonka jest, która z powodzeniem pełni w razie czego funkcję rockringu. Na bogatości nie ma co. 

Opublikowano

Kurczę teraz dopiero wszedłem na temat :(.

Wiecie może czy są jeszcze na stanie? xD

Opublikowano
7 godzin temu, zibi_j1 napisał:

Fajna ta główka ramy. Taka... Nie za płaska ;)

Geometria z lat 2000... :D

Opublikowano

Za nazwę tyle płacisz
Tą nazwą do czegoś zobowiązuje

Opublikowano

Horst link nawet jest, nie jakiś jednozawias 

Aż sie przejade dziś do ołszą zobaczyć czy tu są

Opublikowano (edytowane)
15 godzin temu, Chrismel napisał:

Pogięło ich z tą ceną.

Nie, to Rometa pogięło z ichnimi cenami nawet do marketów. Kross tak nie świrował ze swoimi Indianami.

Za czasów jak zamawiali rowery w Bułgarii ceny były  na tyle ludzkie, że  właśnie:

15 godzin temu, jabolek666 napisał:

i jeszcze ile kasy zostaje na apgrejdy

15 godzin temu, jabolek666 napisał:

Nazwa roweru mówi o tym z jakiego szczytu należy go zrzucić - sorry, musiałem to napisać 🤣

A gdyby pisało na ramie Romet to byś go zrzucił.?

I chyba teraz wielu wielbicielom marki przestanie być już tak śmiesznie. :D

Edytowane przez kaido2
Opublikowano

E e e e e e e, ale tam na tyle jest XT?! no jak by zrobili 2x10 to by juz coś było. No i mogli poszukać za niewiele więcej SLXów zamiast Alivio, jak tam faktycznie jest XT na tyle.

Opublikowano

Ale jakie znaczenie ma w takim przypadku przerzutka? To częsty chwyt producentów na połów lesscza - montują tylną przerzutkę z wysokiej grupy i koniecznie z poprzedniej epoki. Reszta to najniższa półka cenowa. I ta tylna przerzutka powoduje, że wszystko inne przestaje mieć dla klienta znaczenie ;)