jpilat Opublikowano 19 Maja 2020 Opublikowano 19 Maja 2020 Hej co sądzicie o spodenkach i ciuchach z Decathlonu są warte uwagi ? Mam na oku te https://www.decathlon.pl/spodenki-racer-id_8529445.html#sM Używa ktoś ich ?
kaido2 Opublikowano 20 Maja 2020 Opublikowano 20 Maja 2020 Mam starszy model też z niebieską wkładką, te z linku zaś oglądałem na żywo i tak - spoko spodenki. 1
xcentric Opublikowano 21 Maja 2020 Opublikowano 21 Maja 2020 Też użytkuję Van Rysel'a w wersji poprzedniej, z niebieską, żelową wkładką (60kg/m2) - złego słowa nie powiem, ale nie testowałem ich też na dłuższych, niż 50km dystansach. Dopiero niedawno, po wielu testach ustawiłem (chyba) prawidłowo siodełko i ani pieczenia, ani otarć. Ta nowa wersja ma piankową wkładkę Elastic Interface Endurance 2.5HD (120kg/m2), która ma pozytywne opinie w necie i wykonanie na naprawdę wysokim poziomie - myślę, że w cenie 229PLN są warte testowania Jedyny minus, to jeśli jesteś uprzedzony do sieciówki i razi Cię napis pochodzenia Decathlonu
tmmm Opublikowano 10 Czerwca 2020 Opublikowano 10 Czerwca 2020 kupilem 2 jazdy temu spodenki RC500 (tak jest na paragonie) , ale do rzeczy : mają niebieską wkładkę i kosztowały 149,99, i tak : 1/ wkładka wygodna 2/ w porównaniu do innych jest w nich bardzo ciepło, jazda była od +16 (rano) do +29 (w południe)
Rekomendowane odpowiedzi