Fisherek Opublikowano 24 Czerwca 2017 Opublikowano 24 Czerwca 2017 Jak w temacie. Dzisiaj po 1h dość mocnego (jak dla mnie treningu, vśr-33km/h), w trakcie którego miałem 3 kolki, 2 z lewej strony, a jedną z prawej (nie wiem czy to istotne, ale jestem lewonożny-lewą nogę mam silniejszą). Wcześniej (tzn. przed obniżeniem kierki o te 15mm) nie miewałem nigdy żadnego rodzaju bóli po jeździe. Dodam także, że dzisiaj miałem lekko wyższą kadencję niż zazwyczaj oraz mniej piłem. Jak myślicie, czy lepiej wrócić do poprzedniego ustawienia kierownicy czy organizm przyzwyczai się do zmiany i [wszystko będzie okey?
Franz Mauer Opublikowano 24 Czerwca 2017 Opublikowano 24 Czerwca 2017 Niższa pozycja to na pewno ma wpływ na rytm oddychania. jeśli jesteś pewny, że pozostałe ustawienia pozycji na rowerze masz prawidłowe to tak jak piszesz - dałbym sobie szansę. Być może trochę musisz nową pozycję objeździć.
GBike Opublikowano 24 Czerwca 2017 Opublikowano 24 Czerwca 2017 (edytowane) 1 godzinę temu, Fisherek napisał: Jak w temacie. Dzisiaj po 1h dość mocnego (jak dla mnie treningu, vśr-33km/h), w trakcie którego miałem 3 kolki, 2 z lewej strony, a jedną z prawej (nie wiem czy to istotne, ale jestem lewonożny-lewą nogę mam silniejszą). Wcześniej (tzn. przed obniżeniem kierki o te 15mm) nie miewałem nigdy żadnego rodzaju bóli po jeździe. Dodam także, że dzisiaj miałem lekko wyższą kadencję niż zazwyczaj oraz mniej piłem. Jak myślicie, czy lepiej wrócić do poprzedniego ustawienia kierownicy czy organizm przyzwyczai się do zmiany i [wszystko będzie okey? "Kolka" po prawej stronie wskazuje na to że twoja wątroba nie radziła sobie z przerobieniem odpadów przemiany materii. Przyczyn może być kilka podstawowa to brak odpowiedniego nawodnienia. Ustawienie kierownicy nie ma z tym nic wspólnego. Edytowane 24 Czerwca 2017 przez GBike 1
Fisherek Opublikowano 28 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2017 dzieki za wszelkie informacje, po ostatnich jazdach bólów nie miewałem
Rekomendowane odpowiedzi