wierch Opublikowano 13 Maja 2020 Opublikowano 13 Maja 2020 Klamki zmienniki usterka regulacji zasięgu klamki.Jakaś alternatywa idzie to jakoś wymienić?
wierch Opublikowano 15 Maja 2020 Autor Opublikowano 15 Maja 2020 Tyle to i ja wiem Narazie jakoś się przyzwyczaiłem ale nie jest wyregulowany pod moją dłoń
Kruk Opublikowano 15 Maja 2020 Opublikowano 15 Maja 2020 jedyna opcja to znaleźć taką uszkodzoną i przemienić części. To prawdopodobnie śruba z kulką na końcu która pracuje na tłoczku, tak przeważnie jest w shimano.
wierch Opublikowano 15 Maja 2020 Autor Opublikowano 15 Maja 2020 Tylko czy to jakoś rozbieralne jest ?Chyba lepiej klamki poszukać
pecio Opublikowano 16 Maja 2020 Opublikowano 16 Maja 2020 Jest rozbieralne, ale części takiej nie kupisz. Jedynie przeszczep z innej klamki albo podmiana klamki. Czasami uda się upolować używkę choć Formule nie są zbyt popularne.
Kruk Opublikowano 16 Maja 2020 Opublikowano 16 Maja 2020 Na pewno jest rozbieralne, ktoś to w końcu musiał złożyć Tylko tak jak Pecio piszę, albo nowa klamka albo przeszczep z uszkodzonej.
Rekomendowane odpowiedzi