stasiu Opublikowano 24 Czerwca 2017 Opublikowano 24 Czerwca 2017 Właściwie to wszystko napisałem w temacie.
Lagggolas Opublikowano 25 Czerwca 2017 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Ja wybieram się ze śląska do Sopotu ale niestety w sierpniu. Jednak chętnie poznałbym jakąś przyjemną trasę. Jeżeli znasz jakieś fajne trasy, to chętnie je poznam
stasiu Opublikowano 27 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2017 jest kilka fajnych tras ale nie znam dokładnie sopotu. Bardziej na północ - Rozewie, J.Góra, Władysławowo, Hel .
malkontent Opublikowano 27 Czerwca 2017 Opublikowano 27 Czerwca 2017 Napisz gdzie jedziesz i jakie trasy cię interesują, ktoś z północy może Ci coś ciekawego podpowiedzieć
stasiu Opublikowano 29 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2017 ja jestem z północy . Dalej na północ niż mieszkam się nie da. ( no może kilkaset metrów , z okna widze Bałtyk ) Jadę PKP do Rzeszowa i wracam do domu czyli na północ
Zieniu Opublikowano 4 Lipca 2017 Opublikowano 4 Lipca 2017 ja wybieram sie z podkarpacia do Ustrzyk Górnych i pozniej pasmem gór na zachod i zachodnia granica nad morze
stasiu Opublikowano 6 Lipca 2017 Autor Opublikowano 6 Lipca 2017 hmmm fajnie . Ja lece PKP 11go lipca do Rzeszowa i tam po okolicy i na greenvelo i do domu rowerkiem . Taki plan.
Iwona Opublikowano 7 Lipca 2017 Opublikowano 7 Lipca 2017 W nocy wyjeżdżam na północny wschód (autem ) - pojezierze augustowsko-suwalskie i rowerowa eksploracja okolic .
stasiu Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Opublikowano 10 Lipca 2017 Augustowskie noce nad brzegami drzemiące,noce parne, gorące...lalalala
Rekomendowane odpowiedzi