MateuszekDART Opublikowano 11 Maja 2020 Opublikowano 11 Maja 2020 Witam od jakiegoś czasu mam problem z amortyzatorem (jest na powietrze). A mianowicie schodzi z niego powietrze, po kilku przemyśleniach i podpompowaniu postanowiłem pobawić sięregulacjami I nie przyniosło to żadnych skutków.Bardzo proszę o pomoc I opinię specjalisty. Dzięki!!! Ps. Chciałbym dodać że rower został kupiony 3miesiące temu.
Gość Opublikowano 11 Maja 2020 Opublikowano 11 Maja 2020 Skoro schodzi powietrze, to czas zrobić przegląd, wymienić uszczelki, olej... OMG...
vdcmike Opublikowano 11 Maja 2020 Opublikowano 11 Maja 2020 Spuść powietrze, odkręć korek z góry lewej goleni (ten w którym jest zawór), kapnij tam 2-3ml oleju przekładniowego. Przy okazji nie zaszkodzi zrobić przegląd dolnych goleni...
MateuszekDART Opublikowano 11 Maja 2020 Autor Opublikowano 11 Maja 2020 (edytowane) 7 godzin temu, SpiderMAN napisał: Skoro schodzi powietrze, to czas zrobić przegląd, wymienić uszczelki, olej... OMG... Co do wymiany uszczelek myślę że jest niepotrzebna ponieważ rower jest nowy. Edytowane 11 Maja 2020 przez MateuszekDART
ACTIVIA Opublikowano 13 Maja 2020 Opublikowano 13 Maja 2020 @MateuszekDART Kolego, pytanie najważniejsze CZY ZROBIŁEŚ PRZEGLĄD ZEROWY??? bo jeśli nie to szybko wykończysz ten amorek. Przegląd zerowy jest potrzebny ponieważ fabrycznie wszystko na sucho składają
Rekomendowane odpowiedzi