Skocz do zawartości

Lekki buff

mareq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecicie jakiś lekki buff na ciepłe dni nie za miliony monet? Coś na czas pandemii.

Opublikowano

Ja ostatnio kupowałem na Allegro, kierowałem się właśnie ceną żeby kupić coś cienkiego tak jak ty, typowo pod sytuacje i nie wydać niepotrzebnie pieniędzy bo buffa na zimowe warunki już mam i nie nadaje się on do jazdy w lecie. Kupiłem na Alle, zapłaciłem około 30zł za sztukę. Na Alle zdjęcia wyglądały w bardzo przyzwoicie, za to, to co otrzymałem graniczyło z oszustwem, totalna szmata w dodatku po jednym praniu nadaje się praktycznie do wyrzucenia, straszne dziadostwo. Najgorsze że zaczyna się pruć bo to jest cięte po obu stronach i nie ma żadnych przeszyć. Nic ci niestety nie polecę, bo sam szukam dobrego cienkiego buffa, najlepiej coś na zasadzie siateczki tak żeby dało się w tym jeździć podczas upalnej pogody, ale zdecydowanie odradzam ci zakup na Allegro, ja kupowałem od „GarTees_pl”. Z Allegro robi się drugie aliexpress.

Opublikowano (edytowane)

Ja, za namową jednego z forumowiczów kupiłem komin/buff firmy 4 Fun, wersja standard. Przy tych temperaturach jest bardzo dobrze. Przy jeździe w ogóle nie czuć różnicy w oddychaniu, może poza tym, że na postoju parują okulary. Nie mam porównania do oryginalnych Buff'ów ale przy cenie 20zł jestem zadowolony.

Edytowane przez m-peter
Opublikowano

Na dniach mają przyjść do mnie "ala buffy" z aliexpr... To napisze co to warte 

Opublikowano

Pewnie zależy od rodzaju ale Buff coolmax dużo lepiej chłodnie wilgoć. 4fun jest bardziej przewiewny. Te obserwacje potwierdza waga.

Pozdrawiam!

63d1f3fc57cd3c3536b1ab8cfc47d671.jpg

da9de5a93571c888dee0efe4e3cd876b.jpg

• Lubię to! 1
  • 6 miesięcy temu...