xsqr Opublikowano 5 Maja 2020 Opublikowano 5 Maja 2020 Nie myślałem, że można być takim durniem jak ja ale.. Nie umiem wkręcić pedałów Czy to możliwe żeby nie pasowały do korby Shimano Sora - czy stawiają taki opór i to normalne?
raven Opublikowano 5 Maja 2020 Opublikowano 5 Maja 2020 ale wiesz, że pedały mają lewy i prawy gwint? nie ma opcji żeby się nie wkręcały, no chyba, że gdzieś gwint jest uszkodzony na pewno jest oznaczenie na pedałach l- lewy, r-prawy , lewy wkręca się w lewo
xsqr Opublikowano 5 Maja 2020 Autor Opublikowano 5 Maja 2020 5 minut temu, raven napisał: ale wiesz, że pedały mają lewy i prawy gwint? nie ma opcji żeby się nie wkręcały, no chyba, że gdzieś gwint jest uszkodzony na pewno jest oznaczenie na pedałach l- lewy, r-prawy , lewy wkręca się w lewo Wiem - że są lewe i prawe - aż taki ciemny nie jestem Zastanawiam się czy poprzedni właściciel nie pokiereszował gwintu
raven Opublikowano 5 Maja 2020 Opublikowano 5 Maja 2020 (edytowane) spoko tylko sprawdzam sprawdź pedały na jakiejkolwiek innej korbie, a korbę na innych pedałach na prawym zdjęciu na dole coś mi sie nie podoba p.s. nie cytuj posta, jeśli odpowiadasz na niego bezpośrednio pod nim Edytowane 5 Maja 2020 przez raven
xsqr Opublikowano 5 Maja 2020 Autor Opublikowano 5 Maja 2020 Sprawdziłem. Jednak jestem głąbem i wkręcałem lewy w prawą, prawy w lewą
Accent_Szaj Opublikowano 5 Maja 2020 Opublikowano 5 Maja 2020 4 godziny temu, xsqr napisał: Jednak jestem głąbem i wkręcałem lewy w prawą, prawy w lewą Nie takim totalnym głąbem,bo sam się kapnąłeś,poza tym grunt,że się potrafisz przyznać .
Kruk Opublikowano 5 Maja 2020 Opublikowano 5 Maja 2020 Noo to najlepszym się zdarza, serio. Grunt że nie rozwaliłeś gwintu bo byłoby dużo roboty
Gość Opublikowano 6 Maja 2020 Opublikowano 6 Maja 2020 Sprawdziłem. Jednak jestem głąbem i wkręcałem lewy w prawą, prawy w lewą Na pedałach są zawsze oznaczenie L / R
CoolBreeze Opublikowano 6 Maja 2020 Opublikowano 6 Maja 2020 Na pedałach są zawsze oznaczenie L / RJa bym się tak nie rozpędzał. Może w Shimanowych tak jest, ale w Look X-track nie ma L/R (nie wiem jak w innych modelach).I co wtedy? Ano trzeba, nie po naszemu, zajrzeć do instrukcji i dowiedzieć się że lewy pedał ma charakterystyczne "wyżłobienie". Ot taki myk
Gość Opublikowano 8 Maja 2020 Opublikowano 8 Maja 2020 Wcale się nie rozpędzam uważam że większość ma oznaczenie typu L /RStawiam nawet na 80 %
kaido2 Opublikowano 8 Maja 2020 Opublikowano 8 Maja 2020 Którego wcale nie musi być. Co innego w platformowych.
Rekomendowane odpowiedzi