Macieklis Opublikowano 4 Maja 2020 Opublikowano 4 Maja 2020 Witam, kupiłem centralny amortyzator do roweru bo zawsze mi się podobał jego wygląd, pytanie tylko czy ktoś mi może powiedzieć co to może być za model, czy w jakiś sposób się go serwisuje i czy można go regulować? Co czego służą te śruby na zdjęciu?
Kruk Opublikowano 4 Maja 2020 Opublikowano 4 Maja 2020 Czekaj...Kupiłeś amor bo Ci się podoba ale kompletnie się na nich nie znasz i nawet nie wiesz jaki to model?
Macieklis Opublikowano 5 Maja 2020 Autor Opublikowano 5 Maja 2020 No dokładnie Mój stary już padł a tego typu amor zawsze chciałem i intuicyjnie kupiłem a dopiero później pomyślałem 😋
Gość Opublikowano 5 Maja 2020 Opublikowano 5 Maja 2020 No to brawo... A tak poważnie to z tych zdjęć za dużo nie wywnioskujemy. Wydaje mi się, że to może być jakiś headshock od Cannondale, ale czy tak jest w rzeczywistości...
Macieklis Opublikowano 5 Maja 2020 Autor Opublikowano 5 Maja 2020 😋😚 a pytanie czy w tego typach amorow jest możliwość jakieś regulacji? Czy tymi śrubami widocznymi na zdjęciu można wpłynąć na pracę amora. Czy jest to coś w rodzaju bezobslugowego urządzenia
Gość Opublikowano 5 Maja 2020 Opublikowano 5 Maja 2020 17 minut temu, Macieklis napisał: 😋😚 a pytanie czy w tego typach amorow jest możliwość jakieś regulacji? Czy tymi śrubami widocznymi na zdjęciu można wpłynąć na pracę amora. Czy jest to coś w rodzaju bezobslugowego urządzenia A skąd możemy to wiedzieć, skoro jednoznacznie nie jesteśmy w stanie określić co to za amortyzator?
Macieklis Opublikowano 5 Maja 2020 Autor Opublikowano 5 Maja 2020 https://archiwum.allegro.pl/oferta/univega-centershock-amortyzator-przedni-i7343758645.html To jest coś takiego właśnie gdzieś znalazłem w necie, ale czy coś nam to więcej powie?
Gość Opublikowano 5 Maja 2020 Opublikowano 5 Maja 2020 1 godzinę temu, Macieklis napisał: https://archiwum.allegro.pl/oferta/univega-centershock-amortyzator-przedni-i7343758645.html To jest coś takiego właśnie gdzieś znalazłem w necie, ale czy coś nam to więcej powie? Absolutny brak jakiejkolwiek regulacji.
Kruk Opublikowano 5 Maja 2020 Opublikowano 5 Maja 2020 chyba nie trzeba pisać jakiej jakości jest ta podróbka Cannondale'owego headshocka? Myślę że wyczerpany temat, zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi