Mr.Smile Opublikowano 2 Maja 2020 Opublikowano 2 Maja 2020 (edytowane) Napisalem juz podobny temat na FCB gieldzie w dyskusji na szajbajku . Tak wiec zaczynam swoja przygode z rowerami a dokladnie rowerami gorskimi . Z racji na moja wage zamowilem sobie (kompletnie zielony) rower z rama XL https://www.wiggle.co.uk/vitus-mythique-29-vr-bike-deore-1x10-2020/?utm_source=order-placed-sg01-gb&utm_medium=email&utm_campaign=orders&utm_content=product Moj wzrost to 180cm a waga to 110kg . Nie wiem czym sie kierowalem kupujac taka duza rame. Pytanie moje brzmi : Rozmiar ramy XL Czy bede mogl ustawic/wyregulowac rower by osiagnac na nim optymslna i wygodna pozycje ? Bardzo prosilbym o pomoc ! Edytowane 2 Maja 2020 przez Mr.Smile
Gość Opublikowano 3 Maja 2020 Opublikowano 3 Maja 2020 180 wzrostu i rama XL? Maks L. Szczerze wątpie czy uda Ci się optymalnie wszystko poustawiać. Tymbardziej, że to full z dużym skokiem. Rower po prostu będzie za duży.
Mr.Smile Opublikowano 3 Maja 2020 Autor Opublikowano 3 Maja 2020 4 godziny temu, PrzeLuka napisał: 180 wzrostu i rama XL? Maks L. Szczerze wątpie czy uda Ci się optymalnie wszystko poustawiać. Tymbardziej, że to full z dużym skokiem. Rower po prostu będzie za duży. Zostanie mi chyba tylko go odeslac i poczekac na nowy . Ale przez tego wirusa wszystko opoznione .
Rekomendowane odpowiedzi