Piotr1337 Opublikowano 2 Maja 2020 Opublikowano 2 Maja 2020 Witam, pięć dni temu kupiłem Kross level 1.0 2019. Od razu po rozpakowaniu miał parę odprysków, lecz każdego dnia jest ich więcej. Czy mam oddać rower na gwarancje, czy może każdy tak ma?
Gość Opublikowano 3 Maja 2020 Opublikowano 3 Maja 2020 Pisz do sprzedawcy, bo co da Ci nasza opinia? Jak odpada lakier to chyba oczywiste, że jest coś z nim nie tak.
Gość Opublikowano 3 Maja 2020 Opublikowano 3 Maja 2020 Jeśli lakier sam z siebie odpada, to reklamuj, bo to nie jest normalne zachowanie.
Stuku Opublikowano 13 Maja 2020 Opublikowano 13 Maja 2020 Też mam tego Krossa. To co pokazujesz wygląda mi na uszkodzenia mechaniczne które raczej nie powinny być w nowym rowerze. Co więcej jak ich przybywa to sytuacja jest bardziej niepokojąca. P.s tylne koło nie jest zbyt blisko lewej częsci ramy ?
aenwu Opublikowano 8 Września 2020 Opublikowano 8 Września 2020 (edytowane) Informowałeś o tym fakcie sprzedawce, producenta roweru. Jaki jest finał tej sytuacji.? Edytowane 8 Września 2020 przez aenwu
Rekomendowane odpowiedzi