avertos Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Witam, Chciałbym sobie kupić nowy rower, mieszkam nad morzem, mamy mnóstwo fajnych długich ścieżek rowerowych przy morzu, na ponad 30km prawie na prost. Od początku jeździłem na rowerze MTB, do takiej pozycji się przyzwyczaiłem, miałem swój rower Unibike Flite z 2015 roku na kołach 27,5, do dzisiaj bym go miał i cieszył się z jazdy ale oddałem go dziewczynie po wymianie na fulla, który niezbyt mi służy na jakieś dłuższe trasy, szczerze to mi się odechciewa gdzieś z nim wychodzić bo jest ciężki, choc zabawa jest przednia bo jest miękko a z powodu pleców to jest mi na korzysc i tez nie moge byc bardzo pochylony, stad rowery z "barankiem" odpadają I tak sobie przeglądając oferty, bo z początku chciałem kupić coś w stylu Rockridera xc100 jako powrót do unibike/XC ale znalazłem takie cudeńko i w sumie przypomniało mi się dzieciństwo jak zawsze wygrywałem w wyścigi, mogłoby to teraz wrócić:https://www.giant-bicycles.com/pl/fastroad-sl-2-2020 10,4kg jezu 😮 o dziwo lżejszy od FASTROAD SL 3 Proszę o ocenę osprzętu, sklep mam ten blisko domu, kupilem tam tez fulla wiec pewnie dostane lepszy rabat niż ostatnie 13%, wiec cena tego fastroad sl 2 moze byc w granicy 3000zł. Co myslicie? Mega mi sie podoba, a uwierzcie mi dlugo szukalem, a wyglad jednak musi być.
avertos Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Nie dam więcej niż 4k... po rabacie.
Rekomendowane odpowiedzi