ludojad Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Hej, Z racji tego, że coraz mniej czasu na długie szosowe wyprawy, a obok mieszkania góra postanowiłem złożyć sobie Hardtaila. Wesoła geometria, szerokie kapcie, regulowana sztyca i boost tak w skrócie. W szczegółach to: Rama: On One Scandal V3 w rozmiarze L Amortyzator: Rock shox 35 Gold RL Debonair Boost 130mm Koła: SHIMANO Deore XT WH-M8120, WTB Vigilante 29x2.3, tubeless Kokpit: kierownica 780mm, mostek 50mm, droperpost CRANKBROTHERS Seatpost Highline 3, pedały crank brothers candy 3 Grupa: Shimano SLX M7100 1x12 (10t-51t), Truvativ stylo 6k 30t Hamulce: Shimano SLX7100+używane zaciski XT +SWISSSTOP Brake pads Disc D-28 Exotherm 2, tarcze Slx 203mm przód 180mm tył Póki co mam tylko ramę, reszta w drodze #planetxbikes #ononebikes #ononescandalv3 #enduro #fuckyeahardtail 3
Wojtek O. Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Czekamy z niecierpliwością na ukończenie dzieła o podwyższonym stopniu radosci. Piękny oczoj... kolorek. No i życzę duzo funu z rowerka.
Fimala Opublikowano 1 Maja 2020 Opublikowano 1 Maja 2020 20 godzin temu, ludojad napisał: Hej, Z racji tego, że coraz mniej czasu na długie szosowe wyprawy, a obok mieszkania góra postanowiłem złożyć sobie Hardtaila. Wesoła geometria, szerokie kapcie, regulowana sztyca i boost tak w skrócie. W szczegółach to: Rama: On One Scandal V3 w rozmiarze L Amortyzator: Rock shox 35 Gold RL Debonair Boost 130mm Koła: SHIMANO Deore XT WH-M8120, WTB Vigilante 29x2.3, tubeless Kokpit: kierownica 780mm, mostek 50mm, droperpost CRANKBROTHERS Seatpost Highline 3, pedały crank brothers candy 3 Grupa: Shimano SLX M7100 1x12 (10t-51t), Truvativ stylo 6k 30t Hamulce: Shimano SLX7100+używane zaciski XT +SWISSSTOP Brake pads Disc D-28 Exotherm 2, tarcze Slx 203mm przód 180mm tył Póki co mam tylko ramę, reszta w drodze #planetxbikes #ononebikes #ononescandalv3 #enduro #fuckyeahardtail Haha dzisiaj ja zakupiłem rame On One'a z tym, że Big Doga w wykończeniu RAW. Będę śledzić wątek
ludojad Opublikowano 1 Maja 2020 Autor Opublikowano 1 Maja 2020 To praktycznie Scandal dla miłośników stali. Chyba nawet był pierwszy w ofercie
marcin.jka Opublikowano 1 Maja 2020 Opublikowano 1 Maja 2020 Bardzo dobry pomysł, sam bym na takim chętnie pojeździł, sztywniak ale zabawa będzie przednia
ludojad Opublikowano 2 Maja 2020 Autor Opublikowano 2 Maja 2020 Część kokpitu, stery i amortyzator. Jest już pierwsza januszerka. Dolne osadzenie łożyska sterów ma 56mm nie jak to jest po ludzku 55mm. Drobny luz usunięty poprzez owinięcie taśma izolacyjną 🙈 2
ludojad Opublikowano 2 Maja 2020 Autor Opublikowano 2 Maja 2020 (edytowane) Tak, RockShocks 35. Dość nowy i nie ma wiele o nim jeszcze, ale to też będzie mój pierwszy powietrzny więc cokolwiek bym nie kupił będę pewno zachwycony. Gdzieś ktoś w sieci napisał, że to taki Bieda Revelation. Edytowane 2 Maja 2020 przez ludojad
TOMALA72 Opublikowano 2 Maja 2020 Opublikowano 2 Maja 2020 6 godzin temu, ludojad napisał: Tak, RockShocks 35. Dość nowy i nie ma wiele o nim jeszcze, ale to też będzie mój pierwszy powietrzny więc cokolwiek bym nie kupił będę pewno zachwycony. Gdzieś ktoś w sieci napisał, że to taki Bieda Revelation. Zrobili go pewno jako tańszą alternatywę na montaż seryjny do elektryków trail - enduro. Taki sztywniejszy Sektor z lagami 35. 1
Fimala Opublikowano 11 Maja 2020 Opublikowano 11 Maja 2020 2 godziny temu, ludojad napisał: Coraz bliżej 🙃 co za bydle 🙈 Co za koła wrzuciłes?
ludojad Opublikowano 11 Maja 2020 Autor Opublikowano 11 Maja 2020 (edytowane) SHIMANO Deore XT WH-M8120 https://r2-bike.com/SHIMANO-Deore-XT-Wheel-Set-29-WH-M8120-Boost Z oponami WTB Vigilante 2.3. Niestety na SpinLine mało kół jest jeszcze więc wybrałem szimanochy Edytowane 11 Maja 2020 przez ludojad
ludojad Opublikowano 19 Maja 2020 Autor Opublikowano 19 Maja 2020 No to oto on On One. Smartfonowe z ręki. W weekend jadę do Sant Moritz to zrobię jakieś lepsze dslr'em 😉 8
KrzysiekMTB Opublikowano 19 Maja 2020 Opublikowano 19 Maja 2020 31 minut temu, ludojad napisał: jadę do Sant Moritz A można tam o tej porze roku już coś jeździć? Pewnie jeszcze sporo śniegu leży. Generalnie bardzo fajny rower, sensownie złożony, gratulacje! Pozdrawiam Krzysiek
ludojad Opublikowano 19 Maja 2020 Autor Opublikowano 19 Maja 2020 (edytowane) 53 minuty temu, KrzysiekMTB napisał: A można tam o tej porze roku już coś jeździć? Pewnie jeszcze sporo śniegu leży. Generalnie bardzo fajny rower, sensownie złożony, gratulacje! Pozdrawiam Krzysiek Tras jest tam sporo. Mam nadzieję, że w niższych partiach będzie coś otwarte. Dzięki! Edytowane 19 Maja 2020 przez ludojad
Rekomendowane odpowiedzi