dzordzan Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Hej, Rower mam od 3 tyg (big nine 300), i mam problem z tym amortyzatorem - mam wrażenie, że nie dziala jak powinien, ta lagi nie "wchodzą" gładko do środka, amortyzator nie łapie małych nierówność, nadgarski strasznie dostają przy znazdach dbam o lagi (czyszczę brunoxem) - przez chwilę mam wrażenie ze wtedy jest odrobinę lepiej, testowałem na różnych cisnieniach, różnym poziomem odbicia i nic nie pomaga Przejechałem się na kolegi używanym RS i o niebo lepiej, mimo ze rower kilkuletni. Ten amortyzator to taka kicha? Czy z moim egzemplarzem jest moze coś nie tak? Chyba pojade z tym na gwarancje. Pozdrawiam
PiotrekGT Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 (edytowane) Zakładam, że chodzi o efekt przyklejenia, ja bym mu zrobił podstawowy serwis bo z tego co ludzie mówią a @ACTIVIA potwierdza w suntourach lubi być sucho jak na pustyni Zapytaj, czy w ramach gwarancji lub przeglądu gwarancyjnego (jeśli taki jest) mogą ci zrobić serwis amorka, tak normalnie zapłacisz pewnie ~120pln Edytowane 30 Kwietnia 2020 przez PiotrekGT
dzordzan Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2020 rozkręciłem go do samych lag, smaru tam takiego białego pełno... Nie chciałem więcej rozbierać, nie mam też specjalnych smarów do serwisu tego, więc nie wiem czy coś byłbym wstanie więcej zdziałać
Rekomendowane odpowiedzi