Skocz do zawartości

Veloraketa - zestawy e-bike.

Dawid Iława

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. W internecie jest bardzo mało informacji na temat 

https://veloraketa.pl/

stąd moja prośba do Was o ocenę. Korzystnie cenowo to wychodzi, ale jak oceniacie jakość? 

Jeśli ktoś miał doświadczenie z zakupem, będę wdzięczny za opinię.

Dawid

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zestaw Veloraketa jest bardzo dobry możesz zamawiać w ciemno. Mam taki zestaw od roku i zrobiłem na nim jakieś 2k km bez żadnych problemów. Ja ma silnik 350W/48V bateria 9.6Ah i manetka. Jeździ się super. Bateria starcza spokojnie na jakieś 40-45 km a na samym silniku mogę się rozpędzić do 36km/h bez problemu. Montaż prosty i bez problemów. Zestaw jest chyba z dobrych podzespołów, bo jak porównywałem silnik to chyba jest Mxus tylko z ich logo. Nawet ładowarkę dają 4A i faktycznie szybko ładuje baterię. Ja za parę dni zamawiam drugi taki zestaw dla żony. Polecam.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Dwu nowicjuszy, którzy zarejestrowali się w odstępie dwu tygodni, jeden zadał pytanie, drugi odpowiedział i igdy nie wrócili. Niewyrafinowana, rzekłbym prostacka reklama veloraketa. Nic więcej.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Kolego Zenobek nie obrażaj użytkowników i jeżeli nie masz nic rzeczowego do napisania to milcz. Widocznie nie widziałeś tego zestawu na oczy ale chcesz zabłysnąć.