patryk bike.525 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Cześć planuje kupić komputer rowerowy tylko mam mały problem i chciał bym się was doradzić Mio Cyclo 200 czy Mio Cyclo 500 ?
Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 widziałeś filmy szajbajka chociażby ten
Robak88 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Wszystko zależy do czego ma służyć, bo z tego co się orientuję do Mio Cyclo 200 nie ma możliwości podłączenia czujników kadencji, mocy. To najprostsza nawigacja, która daje radę. Sam używam Mio Cyclo 300 i tam też bajerów nie ma, ale mi służy głównie do nawigowania i sprawdza się w tym świetnie. 1
JacekD40 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Ja mam MIO Cyclo 505HC jestem mega zadowolony.Naprawdę świetny sprzęt wiele funkcji duże możliwości. 1
patryk bike.525 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2017 2 godziny temu, samuel_87 napisał: widziałeś filmy szajbajka chociażby ten Tak tylko chciałem spytać sie jeszcze was użytkowników
Amelnor Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Cześć, Jestem kolejnym zadowolonym użytkownikem MIO505HC. Zdaję sobie sprawę, że cena jest dość wysoka, ale dla mnie największą zaletą jest fakt, że nie muszę już uruchamiać nagrywania trasy w smartfonie. Włączam tylko Mio, a potem w domu synchronizuję trasę z Endomondo. Kolejna zaleta, przynajmniej dla nie to różne profile i to w miarę "inteligentne". Przez całą jesień i zimę miałem rower na trenażerze i takiego też profilu używałem w Mio, Komputerek wie, że jest to profil typu "stacjonarnego" więc nie próbuje szukać GPSa czy mierzyć za jego pomocą parametrów. A przy jeździe w plenerze zmieniam tylko profil na inny, skonfigurowany do normalnej jazdy na dworze. Samej nawigacji jeszcze nie testowałem dokładnie, bo na razie jeżdżę po znanych sobie trasach więc i tak wiem gdzie jadę.
Remigiusz Banach Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 (edytowane) Dnia 8.04.2017 o 16:32, patryk bike.525 napisał: Cześć planuje kupić komputer rowerowy tylko mam mały problem i chciał bym się was doradzić Mio Cyclo 200 czy Mio Cyclo 500 ? Cześć. W poprzednim roku miałem podobny dylemat. Długo zastanawiałem się co wybrać i ostatecznie wybór (dopiero w tym roku) padł na Garmina 520 Edge Bundle Brałem jeszcze pod uwagę, oprócz MIO i Garmina, zakup Sigmy ROX 11.0. Wynikało to przede wszystkim z faktu, że wcześniej miałem licznik z Sigmy. Jednakże po kilku analizach zdecydowałem się na zakup Garmina. Jednym z decydujących argumentów, oprócz oczywiście funkcji, które posiada Garmin, była cena zakupu. Udało mi się znaleźć bardzo fajną cenę w austriackim sklepie internetowym, no i od ponad miesiąca używam Garmina. Pozdrawiam. Edytowane 9 Kwietnia 2017 przez Remigiusz Banach
muszyniak Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Fakt zależy do czego chcesz wykorzystać i jakich funkcji potrzebujesz. Ja ma MIO Cyclo 200 i jestem zadowolony. 1
Michal98 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Ja posiadam mio cyclo 315 hc to jest model tańszy od 505.Wszytko zależy od twojego budżetu i co wymagasz aby miał czujnik tętna,kadencji i pomiar moc to posiadają wszystkie wersje mio cyclo które kończą na hc .Ja ze swojego jestem zadowolony.
JERY Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Czemu nikt nie beirze pod uwage Brytona? Rider 310 z czujnikami kadencji oraz pulsu kosztuje 600zl. Kupino w DE przez neta. Komunikacja po ANT+ z mozliwoscia podlaczenia czujnika mocy. Automatyczna synchronizacja z Strava oraz TrainingPEaks. Wbudowane testy w oparciu o pulsometr. GPS. Zrobie chyba wlasna recenzje bo widze ze ten komputerek jest calkowicie pomijany. 3
suqub Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Wrzuć. Chętnie poczytam. Z marek robiących komputery znam tylko:- Sigma- MIO- Garmin- PolarI to chyba wszystkie sensowne. Jezeli znacie inne marki godne polecenia to wrzuccie.
konop90 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Mógłbyś podać stronę gdzie kupowales go za te pieniądze? Bo szukam a nic nie mogę znaleźć w tej cenieWysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
JERY Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 (edytowane) https://www.bike-discount.de/en/buy/bryton-rider-310-t-524433 Trzeba doliczyc 8 ojro za wysylke Edytowane 28 Kwietnia 2017 przez JERY
Rekomendowane odpowiedzi