artur_gryt92@wp.pl Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Siema! Czy ktoś z bywalców może mi powiedzieć czy velo na odcinku Brzeszcze-Kraków, posiada jakieś szutrowe odcinki, poza tym przy wyjeździe z Brzeszcz? Da rade omijając początek, resztę pokonywać na szosie?
nctrns Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 https://ridewithgps.com/routes/32053875 Cytat Ten ślad śmiało nadaje się na szosówkę, w 99% mamy asfalt/twardo pod kołami. Te pozostałe 1% to: - szutr przez stawy w Brzeszczach (1 km) - kostka fazowana w Oświęcimu - szutr na wałach w Kopance (800 m) - kostka na moście Grunwaldzkim i schodki z Al. Pokoju w Krakowie. Szutr na wałach w Kopance ominiesz, nie żjeżdżając na wały na 82.8km tracka. 1
Accent_Szaj Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 W dniu 28.04.2020 o 09:52, nctrns napisał: żjeżdżając Spotkałeś się może gdzieś z informacją odnośnie budowy odcinka Kraków-Grabie?
nctrns Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Z tego co kojarzę to jeszcze długo tego nie zrobią.
artur_gryt92@wp.pl Opublikowano 16 Maja 2020 Autor Opublikowano 16 Maja 2020 Byłem, i faktycznie ze 3km szutru było w sumie, ale na tyle ubitego że nie stanowił żadnego problemu. Ktoś się puszczał w dalszą część za Krakowem aż do Szczucin? Jak tam wygląda stan nawierzchni?
nctrns Opublikowano 17 Maja 2020 Opublikowano 17 Maja 2020 Ja najdalej zapuściłem się do Uścia Solnego. Przy wyjeździe z Krakowa, mniej więcej od Mostu Wandy, do Grabii jest jazda w ruchu ogólnym, potem wały prawie do samego Uścia (w miejscowości Grobla trzeba z nich zjechać i bocznymi, spokojnymi dróżkami dojazd do Uścia. Potem znowu wały, ale tam mnie jeszcze nie było.
Rekomendowane odpowiedzi