Innominates Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Znacie jakiś dobry serwis rowerowy w Bydgoszczy, który potrafi prze-serwisować damper?
iza Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 możesz spróbować się popytpać w ccr na Fordońskiej, kiedyś byli dobrzy, teraz nie wiem jak jest po zmianie nazwy sklepu, a tak ogólnie to mam wrażenie, że ciężko o dobry serwis 1
Innominates Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2017 W Bydgoszczy jest po prostu pustynia. CR na Fordońskiej za damper nie chcieli się zabrać. Sklepy rowerowe w Bydgoszczy nastawione są głownie na niedzielnych rowerzystów.
iza Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 no niestety, bo przerzutki serwisować jest najbezpieczniej ... jeszcze słyszałam, że ten za Wiślaną jest dobry, ale to tylko słyszałam, sama tam nigdy nie byłam ostatnio w jednym Bydgoskim serwisie podsłyszałam, jak to, pięknie przykręcili kiere, która się odkręciła człowiekowi w czasie jazdy, strach się bać oddawać własny rower
janq77 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 (edytowane) cześć Wg mnie najlepszy jest gość w Osielsku - Adam Mróz. Firma Mrozbike, ul Centralna 22. Polecam, były zawodnik, pedantyczny serwisant :-) W Osielsku ma od niedawna sklep i serwis. Edytowane 8 Kwietnia 2017 przez janq77 1
star-wars Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zdecydowanie polecam Adama, kiedyś pracował w Krysporcie na Gdańskiej, jak wycentrował koła to mucha nie siada, a w CCR wiecznie coś do poprawki, może jeszcze Tadziu z Sport Serwis ul Goszczyńskiego
Biciu Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Ja od siebie polecam sklep velomania na ulicy fabrycznej za ccr. Prowadzi go Jakub Lorek były kolarz. Świetni ludzie znają się na rzeczy jeszcze nigdy się nie zawiodłem. 1
magic6 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 http://amsports.pl/ dobrze zrobią - ale w tej chwili chyba w każdym serwisie tłok. Trzeba się umawiać.
Innominates Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Dziś byłem w amsports to nie podejmują się takich rzeczy. Dziwne bo figurują na stronie Speca i w Olimpi polecili ich. Na Goszczyńskiego nawet nie podejmują się serwisu hamulców hydraulicznych. Od tamtej wizyty postanowiłem, że sam sobie poradzę z serwisowaniem roweru.
magic6 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 16 godzin temu, Innominates napisał: Dziś byłem w amsports to nie podejmują się takich rzeczy. Dziwne bo figurują na stronie Speca i w Olimpi polecili ich. No to dziwne. Może spróbuj jeszcze w Mrózbike - no chyba, że faktycznie dasz radę sam.
rysib Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 (edytowane) Cześć. Swego czasu sprawdzałem opinie o serwisach w Bydzi i pamiętam że głównie były chwalone dwa. Jeden to wspomniany wcześniej Amsport, natomiast drugi (a raczej pierwszy, biorąc pod uwagę opinie) to BikeBoys http://www.bike-boys.pl/serwis/ Edytowane 11 Kwietnia 2017 przez rysib
Innominates Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Trochę daleko ten serwis...
rysib Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 (edytowane) Ale jaja. Chodziło mi o chłopaków z Bydzi: http://bikeboys.pl/webpage/kontakt.html Chodkiewicza 17... Bydgoszcz. Jak wpiszesz w wyszukiwarce, to powinno coś wyskoczyć o nich. Mały cytat z innego forum: Serwis chyba najlepszy jest w Bike Boys bo Paweł to uczciwy koleś i pogadać można, często do niego po samą mądrość jadę ... Ja sam, z racji bliskości korzystałem z serwisu Amsportu i nie mogę narzekać. Choć raczej to pierdołki były. Edytowane 11 Kwietnia 2017 przez rysib
star-wars Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 No właśnie - pierdołki to wszędzie i wszyscy zrobią. Problem jest, gdy coś poważnego, albo pełny serwis amora, i zaczyna się odsłyłanie do innych.
rysib Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Dobry (jeśli nie bardzo dobry) serwis amortyzatorów to: http://activia.sgl.pl/amortyzatory_serwis/serwis/3 Jedyny minus, to odległość. Gliwice są dosyć daleko. ? Ale jeśli chcesz się poradzić, dzwoń w ciemno. Siedzi tam fachowiec i "pozytywny maniak". PS no i ceny amorków ma baaaardzo przyjemne.
MaciekM Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 próbowałeś może na magazynowej w Bart-polu, chyba jeszcze unibike, ale tu mam wątpliwości czy dadzą radę
Roto Rito Opublikowano 5 Czerwca 2017 Opublikowano 5 Czerwca 2017 Dnia 8.04.2017 o 21:33, star-wars napisał: Zdecydowanie polecam Adama, kiedyś pracował w Krysporcie na Gdańskiej, jak wycentrował koła to mucha nie siada, a w CCR wiecznie coś do poprawki, może jeszcze Tadziu z Sport Serwis ul Goszczyńskiego Witam. Ten pan Adam bierze się za koła cabonowe? Proszę o jakiś kontakt.
star-wars Opublikowano 6 Czerwca 2017 Opublikowano 6 Czerwca 2017 15 godzin temu, Roto Rito napisał: Witam. Ten pan Adam bierze się za koła cabonowe? Proszę o jakiś kontakt. Polecam Velomania na Fabrycznej, ostatnio korzystałem z ich usług i z czystym sercem POLECAM !!!
nowikone Opublikowano 26 Listopada 2017 Opublikowano 26 Listopada 2017 Kolego polecam zadzwonić do sklepu/serwisu velomania na ul. Fabrycznej, chłopaki znają się tam na rzeczy.
Innominates Opublikowano 22 Lutego 2018 Autor Opublikowano 22 Lutego 2018 A kto w Bydgoszczy wymieni rurę sterową?
Antyszprycha Opublikowano 22 Lutego 2018 Opublikowano 22 Lutego 2018 Tam gdzie robili damper tego nie zrobią ?
Innominates Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Opublikowano 4 Marca 2018 Nikt w Bydgoszczy tego nie robi... Cóż dostęp do prasy mam, więc będę improwizował ;D Co do serwisu to gorąco polecam Bikeboys ,Józefa Sułkowskiego 48.
Heboket Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Ja od siebie mogę polecić sklep i serwis rowerowy na Szubińskiej. Bardzo fajny serwisant 😉😊
Rekomendowane odpowiedzi