Innominates Napisano 8 Kwiecień 2017 Udostępnij Napisano 8 Kwiecień 2017 Znacie jakiś dobry serwis rowerowy w Bydgoszczy, który potrafi prze-serwisować damper? Odnośnik do komentarza
iza Napisano 8 Kwiecień 2017 Udostępnij Napisano 8 Kwiecień 2017 możesz spróbować się popytpać w ccr na Fordońskiej, kiedyś byli dobrzy, teraz nie wiem jak jest po zmianie nazwy sklepu, a tak ogólnie to mam wrażenie, że ciężko o dobry serwis 1 Odnośnik do komentarza
Innominates Napisano 8 Kwiecień 2017 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwiecień 2017 W Bydgoszczy jest po prostu pustynia. CR na Fordońskiej za damper nie chcieli się zabrać. Sklepy rowerowe w Bydgoszczy nastawione są głownie na niedzielnych rowerzystów. Odnośnik do komentarza
iza Napisano 8 Kwiecień 2017 Udostępnij Napisano 8 Kwiecień 2017 no niestety, bo przerzutki serwisować jest najbezpieczniej ... jeszcze słyszałam, że ten za Wiślaną jest dobry, ale to tylko słyszałam, sama tam nigdy nie byłam ostatnio w jednym Bydgoskim serwisie podsłyszałam, jak to, pięknie przykręcili kiere, która się odkręciła człowiekowi w czasie jazdy, strach się bać oddawać własny rower Odnośnik do komentarza
janq77 Napisano 8 Kwiecień 2017 Udostępnij Napisano 8 Kwiecień 2017 (edytowane) cześć Wg mnie najlepszy jest gość w Osielsku - Adam Mróz. Firma Mrozbike, ul Centralna 22. Polecam, były zawodnik, pedantyczny serwisant :-) W Osielsku ma od niedawna sklep i serwis. Edytowane 8 Kwiecień 2017 przez janq77 1 Odnośnik do komentarza
star-wars Napisano 8 Kwiecień 2017 Udostępnij Napisano 8 Kwiecień 2017 Zdecydowanie polecam Adama, kiedyś pracował w Krysporcie na Gdańskiej, jak wycentrował koła to mucha nie siada, a w CCR wiecznie coś do poprawki, może jeszcze Tadziu z Sport Serwis ul Goszczyńskiego Odnośnik do komentarza
Biciu Napisano 8 Kwiecień 2017 Udostępnij Napisano 8 Kwiecień 2017 Ja od siebie polecam sklep velomania na ulicy fabrycznej za ccr. Prowadzi go Jakub Lorek były kolarz. Świetni ludzie znają się na rzeczy jeszcze nigdy się nie zawiodłem. 1 Odnośnik do komentarza
magic6 Napisano 8 Kwiecień 2017 Udostępnij Napisano 8 Kwiecień 2017 http://amsports.pl/ dobrze zrobią - ale w tej chwili chyba w każdym serwisie tłok. Trzeba się umawiać. Odnośnik do komentarza
Innominates Napisano 8 Kwiecień 2017 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwiecień 2017 Dziś byłem w amsports to nie podejmują się takich rzeczy. Dziwne bo figurują na stronie Speca i w Olimpi polecili ich. Na Goszczyńskiego nawet nie podejmują się serwisu hamulców hydraulicznych. Od tamtej wizyty postanowiłem, że sam sobie poradzę z serwisowaniem roweru. Odnośnik do komentarza
magic6 Napisano 9 Kwiecień 2017 Udostępnij Napisano 9 Kwiecień 2017 16 godzin temu, Innominates napisał: Dziś byłem w amsports to nie podejmują się takich rzeczy. Dziwne bo figurują na stronie Speca i w Olimpi polecili ich. No to dziwne. Może spróbuj jeszcze w Mrózbike - no chyba, że faktycznie dasz radę sam. Odnośnik do komentarza
rysib Napisano 11 Kwiecień 2017 Udostępnij Napisano 11 Kwiecień 2017 (edytowane) Cześć. Swego czasu sprawdzałem opinie o serwisach w Bydzi i pamiętam że głównie były chwalone dwa. Jeden to wspomniany wcześniej Amsport, natomiast drugi (a raczej pierwszy, biorąc pod uwagę opinie) to BikeBoys http://www.bike-boys.pl/serwis/ Edytowane 11 Kwiecień 2017 przez rysib Odnośnik do komentarza
Innominates Napisano 11 Kwiecień 2017 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwiecień 2017 Trochę daleko ten serwis... Odnośnik do komentarza
rysib Napisano 11 Kwiecień 2017 Udostępnij Napisano 11 Kwiecień 2017 (edytowane) Ale jaja. Chodziło mi o chłopaków z Bydzi: http://bikeboys.pl/webpage/kontakt.html Chodkiewicza 17... Bydgoszcz. Jak wpiszesz w wyszukiwarce, to powinno coś wyskoczyć o nich. Mały cytat z innego forum: Serwis chyba najlepszy jest w Bike Boys bo Paweł to uczciwy koleś i pogadać można, często do niego po samą mądrość jadę ... Ja sam, z racji bliskości korzystałem z serwisu Amsportu i nie mogę narzekać. Choć raczej to pierdołki były. Edytowane 11 Kwiecień 2017 przez rysib Odnośnik do komentarza
star-wars Napisano 12 Kwiecień 2017 Udostępnij Napisano 12 Kwiecień 2017 No właśnie - pierdołki to wszędzie i wszyscy zrobią. Problem jest, gdy coś poważnego, albo pełny serwis amora, i zaczyna się odsłyłanie do innych. Odnośnik do komentarza
rysib Napisano 12 Kwiecień 2017 Udostępnij Napisano 12 Kwiecień 2017 Dobry (jeśli nie bardzo dobry) serwis amortyzatorów to: http://activia.sgl.pl/amortyzatory_serwis/serwis/3 Jedyny minus, to odległość. Gliwice są dosyć daleko. ? Ale jeśli chcesz się poradzić, dzwoń w ciemno. Siedzi tam fachowiec i "pozytywny maniak". PS no i ceny amorków ma baaaardzo przyjemne. Odnośnik do komentarza
MaciekM Napisano 22 Kwiecień 2017 Udostępnij Napisano 22 Kwiecień 2017 próbowałeś może na magazynowej w Bart-polu, chyba jeszcze unibike, ale tu mam wątpliwości czy dadzą radę Odnośnik do komentarza
Roto Rito Napisano 5 Czerwiec 2017 Udostępnij Napisano 5 Czerwiec 2017 Dnia 8.04.2017 o 21:33, star-wars napisał: Zdecydowanie polecam Adama, kiedyś pracował w Krysporcie na Gdańskiej, jak wycentrował koła to mucha nie siada, a w CCR wiecznie coś do poprawki, może jeszcze Tadziu z Sport Serwis ul Goszczyńskiego Witam. Ten pan Adam bierze się za koła cabonowe? Proszę o jakiś kontakt. Odnośnik do komentarza
star-wars Napisano 6 Czerwiec 2017 Udostępnij Napisano 6 Czerwiec 2017 15 godzin temu, Roto Rito napisał: Witam. Ten pan Adam bierze się za koła cabonowe? Proszę o jakiś kontakt. Polecam Velomania na Fabrycznej, ostatnio korzystałem z ich usług i z czystym sercem POLECAM !!! Odnośnik do komentarza
nowikone Napisano 26 Listopad 2017 Udostępnij Napisano 26 Listopad 2017 Kolego polecam zadzwonić do sklepu/serwisu velomania na ul. Fabrycznej, chłopaki znają się tam na rzeczy. Odnośnik do komentarza
Innominates Napisano 22 Luty 2018 Autor Udostępnij Napisano 22 Luty 2018 A kto w Bydgoszczy wymieni rurę sterową? Odnośnik do komentarza
Antyszprycha Napisano 22 Luty 2018 Udostępnij Napisano 22 Luty 2018 Tam gdzie robili damper tego nie zrobią ? Odnośnik do komentarza
Innominates Napisano 4 Marzec 2018 Autor Udostępnij Napisano 4 Marzec 2018 Nikt w Bydgoszczy tego nie robi... Cóż dostęp do prasy mam, więc będę improwizował ;D Co do serwisu to gorąco polecam Bikeboys ,Józefa Sułkowskiego 48. Odnośnik do komentarza
Heboket Napisano 6 Sierpień 2018 Udostępnij Napisano 6 Sierpień 2018 Ja od siebie mogę polecić sklep i serwis rowerowy na Szubińskiej. Bardzo fajny serwisant 😉😊 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi