Administrator SzajBajk Opublikowano 20 Czerwca 2017 Administrator Opublikowano 20 Czerwca 2017 Z przyjemnością rozpoczynam dyskusję na temat trzech odmiennych systemów zmiany biegów (manetek) w rowerach górskich:
Red Opublikowano 20 Czerwca 2017 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zapomniałeś o EZ-Fire gdzie cyngiel do zrzucania biegów znajduje się u góry manetki. Chyba że tak niskiej klasy osprzętem się nie zajmujesz.
Gość Opublikowano 20 Czerwca 2017 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Ja jestem przekonana do gripshiftów - moim zdaniem najwygodniejszy i najbardziej intuicyjny system.
Puncu Opublikowano 20 Czerwca 2017 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Sram Trigger. Brutalność, pewność i precyzja. Dużo metalowych części w wyższych modelach i bezawaryjność
Yarpenn Opublikowano 20 Czerwca 2017 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Ja trochę z innej beczki: wbrew temu, co jest w ogłoszeniu nie ma ankiety na początku filmu
SI2WY Opublikowano 14 Grudnia 2017 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Ja jestem za triggerami srama. Kiedys niewyobrazalem sobie nie miec rapidfire jednak to bylo kiedys. Jak napisal Puncu: Dnia 20.06.2017 o 15:42, Puncu napisał: Brutalność, pewność i precyzja Prostota i pewnosc ze po charakterystycznym pstryknieciu lancuch jest tam gdzie byc powinien w kazdych warunkach.
Rekomendowane odpowiedzi