janoity Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Hej, jakie szajbajki z tych okolic? Pozdrawia Krzysiek spod Miłomłyna.
Michał próchnicki Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 IławaSent from my ASUS_Z00VD using Tapatalk
Natsky Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Lubawa Gdyby ktoś był z niedalekiej okolicy (Iława, NML, Brodnica, Ostróda, Lidzbark Welski, itp.) i chciałby się czasami zgadać na wspólne jeżdżenie (ja jak najbardziej mtb + szosa) to zapraszam na małą grupę FB: Ustawki rowerowe Na grupie staram się rzucać hasłami co gdzie i kiedy się dzieje, umawianie się na wspólne jeżdżenie, i tym wszelakie podobne Sam coraz częściej pakuję rower w auto i jadę w nowe miejsca, także może gdzieś się zobaczymy.
DARX85 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 (edytowane) Dariusz Morąg, Małdyty i okolice Edytowane 12 Kwietnia 2017 przez DARX85
bolusiov Opublikowano 21 Czerwca 2017 Opublikowano 21 Czerwca 2017 (edytowane) Działdowo Bartek ! SZOSA Edytowane 22 Czerwca 2017 przez bolusiov
hanus Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Olsztyn nr5 Olsztyniacy, może wspólny wypad?
Dominokrz Opublikowano 4 Września 2017 Opublikowano 4 Września 2017 Jestem za, jeszcze aura pogodowa jest całkiem przyjemna więc czekam na propozycje.
hanus Opublikowano 4 Września 2017 Opublikowano 4 Września 2017 Jak wrócę za urlopu za 2 tygodnie, będę się odzywał
hanus Opublikowano 21 Września 2017 Opublikowano 21 Września 2017 OLSZTYN! Dobra od następnego tygodnia możemy coś pojechać Mam 1 zmianę w pracy, więc po 15 mogę śmiało gdzieś pojeździć (jeśli pogoda będzie łaskawa) Szosa, las? W sumie wszystko jedno mój przełaj łyknie wszystko
Dominokrz Opublikowano 23 Września 2017 Opublikowano 23 Września 2017 Dnia 21.09.2017 o 09:48, hanus napisał: OLSZTYN! Dobra od następnego tygodnia możemy coś pojechać Mam 1 zmianę w pracy, więc po 15 mogę śmiało gdzieś pojeździć (jeśli pogoda będzie łaskawa) Szosa, las? W sumie wszystko jedno mój przełaj łyknie wszystko Ja jeżdżę na MTB więc też zdzierżę wszystko. Osobiście mam ok. 16 km do granic Olsztyna więc trzeba dobrze się umówić!
hanus Opublikowano 25 Września 2017 Opublikowano 25 Września 2017 (edytowane) No to co Olsztyn? Środa, czwartek gdzieś się umawiamy? Godzina 16? Choć dla mnie może być i nawet później. Obecnie u mnie lekkie przeziębienie i kondycji jakoś brak, ale pokręcić spokojnie mogę :-) Edytowane 13 Grudnia 2017 przez hanus
RadS Opublikowano 5 Czerwca 2019 Opublikowano 5 Czerwca 2019 Szukam najładniejszych tras rowerowych i zakątków w rejonie Nidzica-Szczytno-Olsztyn-Ostróda. Polecicie coś? Jeżdżę gravelem, więc nawierzchnia jakakolwiek, chociaż najchętniej unikałbym piachu i kocich łbów.
revolta1 Opublikowano 5 Czerwca 2019 Opublikowano 5 Czerwca 2019 Ja robiłem ostatnio trasę Działdowo. Kamionka. Mielno. Pawłowo. Olsztynek. Szwaderki. Jabłonka. Napiwoda. Nidzica. Dzialdowo Wyszło 125km fajne widoki jeziora. w Szwaderkach można zjeść rybkę na powietrzu
RadS Opublikowano 5 Czerwca 2019 Opublikowano 5 Czerwca 2019 To ta trasa? Znalazłem w Twoim poście z innego wątku.
Rekomendowane odpowiedzi