jakub1234 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Dzień dobry, krótkie pytanie, z góry dziekuje za szybka odpowiedz Rower : Kross Evado 2.0 2018 nowy Kupiony 2 lata temu od tamtej pory nie był ani razu na serwisie (mój błąd) aktualnie planuje oddać go na przegląd/serwis gdyż nie wszystko chodzi tak płynnie jakbym chciał Pytanie : która opcje wybrać ? 1: (mały serwis) centrowanie kół, regulacja hamulców i przerzutek, mycie i smarowanie napędu, kontrola ciśnienia w oponach, kontrola połączeń śrubowych, mycie roweru 90-105 złotych 2:(duży serwis) centrowanie kół, regulacja hamulców i przerzutek, mycie i smarowanie napędu, kontrola ciśnienia w oponach, kontrola połączeń śrubowych, mycie roweru, mycie i smarowanie piast, sterów i suportu, przegląd oświetlenia) 190 złotych
Gość Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Po takim czasie bez serwisu to może się okazać, że i duży przegląd to mało... P.S. Wątek przeniosłem, staraj się uważnie wybierać miejsce w jakim zadajesz pytanie. Po to mamy podział na działy i kategorie.
elmapeto Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 (edytowane) Po takim czasie to faktycznie , tak jak pisze @SpiderMAN , bedzie pewnie wymiana napędu linek i takie tam... drobnostki😉 no chyba ,ze przez te dwa lata nie jeździł. Edytowane 16 Kwietnia 2020 przez elmapeto
KsD Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Ja bym Na Twoim miejscu zrobił sam przegląd a za cenę serwisu kupił rzeczy które będziesz musiał wymienić
elmapeto Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 3 godziny temu, KsD napisał: Ja bym Na Twoim miejscu zrobił sam przegląd a za cenę serwisu kupił rzeczy które będziesz musiał wymienić Dokładnie tak.
Rekomendowane odpowiedzi