kamils182 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Witam Kupiłem okazyjnie rowerek scott za 100 zł!! 😎 Do wymiany ma lancuch wolnobieg i ogólnie linki słabo chodzą... Lancuch mogę założyć jakiś tańszy kmc.. Pytanie czy zamiast wolnobieg można śmiało założyć kasetę np. Hg41 8rzed. Do tego tylna przerzutkę np na touyrneya? Korbę mam mało Używana suntour to założę. Luzy też są w tylnim kole. Pozdrawiam
seraph Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Wszystko zależy od punktu widzenia, bo niektórzy by powiedzieli, że ktoś się złomu za 100 zl pozbył okazyjnie. No i Scott to on ma tylko na ramie napisane. Żeby zmienić wolnobieg na kasetę to trzeba wymienić całe tylne koło (lub piastę, ale się nie opłaci).
Kruk Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Scott to on ma tylko naklejki To jest jakiś markeciak scott cosmic to szosowy rower I nie nie możesz wymienić sobie wolnobiegu na kasetę, musi być wymiana piasty a przy tak tanim kole tego się nie opłaca robić bo sama robocizna będzie warta tyle co koło. Ktoś Ci sprzedał taki rower do sklepu i z powrotem.
Rekomendowane odpowiedzi