Accent_Szaj Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 1 godzinę temu, Caelian napisał: aka praska to nic innego jak blacha sztywna z kawalkiem gumy twardej i pionowej śruby pod katem 90 stopni, od góry kolejna blaszka z miekka podkładka i nakrętka / motylokiem do przykrecania. Ja wiem co to jest i że 0 filozofia coś takiego zrobić. Sam sobie takie coś zrobiłem
CoolBreeze Opublikowano 27 Września 2020 Opublikowano 27 Września 2020 @Caelian, i jak tam się potoczyła historia z wymianą sterów? Zdecydowałeś się na ten "zestaw" Token'a? Jeśli tak, to czy wszystko spasowało się idealnie? Dlaczego pytam? Bo moje stery "Syncros OE Press Fit / Tapered 1.5” - 1 1/8” OD 50/61mm / ID 44/55mm" są... na granicy używalności i też szukam czegoś w zamian.
Caelian Opublikowano 27 Września 2020 Autor Opublikowano 27 Września 2020 tak kupiłem stery sprawdzają się świetnie i warto było. aczkolwiek testowałem je przez jakie 2 miechy a potem na zwykłym owerze:) ale jestem bardzo z nich zadowolony - chodzą bardzo gładko i lekko. Mogę zdecydowanie polecić.
Khemlish Opublikowano 28 Maja 2022 Opublikowano 28 Maja 2022 Wybaczcie odkopanie tematu, ale nie mam zamiaru zakładać nowego tylko dlatego że mam podobny problem i szlak mnie trafia że Merida z 2021 zamiast zrobić 44/56 wpakowała 44/55 do roweru o wartości ponad 5k nie wspominając o chorym suporcie bb92 mniejsza o to. Pytanie brzmi co polecacie i czy jest coś innego godnego uwagi...:1. Neco CC-H156 CZ 42zł2. Token TK035A-55 159zł3. Force 15110Dodam iż aktualnie mam Merida M2331 insanto stery półzintegrowane taperWysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi