Kwapnatah Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Dobry, Na mojej ramie są duże przetarcia od łańcucha rama jest aluminiowa i żeby aluminium się nie utleniało i nie korodowało chciałbym zamalować to ze spreja i może jeszcze na to bez barwnym anty korozyjnym. To wystarczy? Dodam jeszcze tylko że rama ma 11lat, a ma jeszcze długo służyć.
Gość Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zamaluj, a potem oklej to miejsce grubą folią albo dętką, bo łańcuch za moment znowu Ci to zmasakruje.
Kwapnatah Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2020 44 minuty temu, Sziva napisał: Zamaluj, a potem oklej to miejsce grubą folią albo dętką, bo łańcuch za moment znowu Ci to zmasakruje. Wiem, to poprzedni właściciel nie maił osłony. Osłonę zrobię sobie z opony bo mam starą jak nie to z dętki właśnie.
Gość Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 W moim Giancie Boulderze też to miejsce było w katastrofalnym stanie. Okleiłam na okrętkę czarną folią odblaskową.
Rekomendowane odpowiedzi