Łukasz_P Opublikowano 23 Grudnia 2020 Opublikowano 23 Grudnia 2020 17 minut temu, Luke Wie napisał: Aktualne? Tak. Wyślę priv.
dawig_gorkowy Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Cześć, podepnę się do tematu Favero Assioma UNO. Czy ktoś serwisował swoje pedały ? Moje już są po gwarancji i lewy zaczyna łapać lekki luz. Znalazłem na YT jak GPLama serwisuje te pedały z oficjalnym setem naprawczym. A może ktoś kupował te łożyska "na sztuki" ? W Polsce komplet takich łożysk jako oryginalny zestaw naprawczy to 180 PLN + kw dla dwóch stron ( 3 łożyska na stronę). https://wertykal.com/pl/p/Zestaw-naprawczy-do-pedalow-Favero-Assioma/5778
jhartman Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Zestaw zamienników wg opisu kolegi z forum szosa.org. Do tego instrukcja serwisowa z momentami dokręcania.Uwaga: nie smarować końcówek osi (patrz instrukcja poniżej).Pozdrawiam! 1
dawig_gorkowy Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Opublikowano 24 Kwietnia 2021 (edytowane) 20 godzin temu, jhartman napisał: Zestaw zamienników wg opisu kolegi z forum szosa.org. Do tego instrukcja serwisowa z momentami dokręcania. Uwaga: nie smarować końcówek osi (patrz instrukcja poniżej). Pozdrawiam! Dziękuje ! To jest właśnie ta odpowiedź o jaką mi chodziło Zostawiam linki do zakupu łożysk dla kolejnych zainteresowanych. https://castomer.pl/lozysko-kulkowe-s61700-2rs-zen-10x15x4 - 4sztuki https://castomer.pl/lozysko-kulkowe-686-2rs-zen-6x13x5 - 2 sztuki Z przesyłką więcej niż 75 PLN nie zapłacimy za komplet. Zostaje na więcej niż 1 browar Edytowane 24 Kwietnia 2021 przez dawig_gorkowy 1
Kryspin3 Opublikowano 16 Października 2021 Opublikowano 16 Października 2021 Yo Mądre Głowy:)mam problem z kalibracją. Mam UNO i do tej pory wszystko bylo ok. Wrzuciłem pedaly do drugiego roweru (nie pierwszy raz) dalem kalibracje i na garminie wyskoczylo info kalibracja udana -0,03nm i pokazuje teraz jakies zaniżone wartosci srednio o 30-40%. Kalibowalem tez z poziomu poziomu aplikacji i nic to nie zmieniło. Macie jakis pomysł co moze byc przyczyną i jak temat ogarnąć. Dzięki 👌
Kryspin3 Opublikowano 17 Października 2021 Opublikowano 17 Października 2021 4 godziny temu, tadzikpl napisał: Resetnij? Uchyl rąbka tejemnicy jak jest recepta na reset😉
tadzikpl Opublikowano 17 Października 2021 Opublikowano 17 Października 2021 Przykladas, ladowarke do napisu Favero i czekasz az diody pomigaja pojedynczo i potem kilka razy szybko wszystkie naraz. A czy przepadkiem pod nie dotyka koeby?
Kryspin3 Opublikowano 17 Października 2021 Opublikowano 17 Października 2021 2 godziny temu, tadzikpl napisał: Przykladas, ladowarke do napisu Favero i czekasz az diody pomigaja pojedynczo i potem kilka razy szybko wszystkie naraz. A czy przepadkiem pod nie dotyka koeby? Dzięki! Właśnie wszystko jest tak jak trzeba dystans od korby 3mm od buta tez i do tej pory wszystko działało i nagle jaki numer. Czyli normalnie ładowarka do sieci i tak jak bym ładował?? Dobrze zrozumiałem??
Kryspin3 Opublikowano 19 Października 2021 Opublikowano 19 Października 2021 Reset sie udał. Dzięki bo nie wiedzialem ze jest taka opcja😁niestety nic to nie dało dalej bez zmian. Pora napisać do producenta🙂
Rekomendowane odpowiedzi