Skocz do zawartości

Profesjonalne centrowanie kół - Kraków

blackus1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich
Jest ktoś w stanie polecić kogoś sprawdzonego z Krakowa kto profesjonalnie wycentruje mi koła?
Mam już dość młodzików co mi mówią, że tak ma być, bo już zapłaciłem. Nie chcę się znowu sparzyć i czekać.

Błagam pomóżcie

Opublikowano
3 minuty temu, blackus1337 napisał:

Witam Wszystkich
Jest ktoś w stanie polecić kogoś sprawdzonego z Krakowa kto profesjonalnie wycentruje mi koła?
Mam już dość młodzików co mi mówią, że tak ma być, bo już zapłaciłem. Nie chcę się znowu sparzyć i czekać.

Błagam pomóżcie

Hmm... Ja kiedys pytałem o zaplatanie kół, polecono mi Bike RS i Cyclocentrum, poszedłem do cyclo, zaplayta tam taki Pan po 40stce, koło idealnie proste :)

Bike RS odwiedziałem kiedyś oglądając nową grupę shimano, widać po nich profesjonalizm i budzą zaufanie, też nie młodziki tylko poważni Panowie ;)

Opublikowano
31 minut temu, PiotrekGT napisał:

poszedłem do cyclo, zaplayta tam taki Pan po 40stce, koło idealnie proste

O tak... Lepszego moim zdaniem gościa od kół w Krakowie nie ma.

Opublikowano

W Krakowie nie ma mistrza nad inż. Szprychę -Andrzej Rybski, Krakow ,ul. Retoryka 6

Opublikowano

Tak z ciekawości.Ile taka impreza kosztuje?

Opublikowano

Dziękuję Wszystkim za pomoc. Wybrałem jednak Cyclocentrum. Szkoda, dzisiaj już nie mogłem bo do pracy wychodziłem ale usługa od strzała rower byłby jutro do odebrania. Kosz jak sie pytałem waha sie pomiędzy 20 do nawet 50 i jest to uzależnione, każdy wie czym...

Wiedziałem, że mogę na Was liczyć!

DZIĘKI 

• 2 lata później...
Opublikowano

To błąd. Inż. Szprycha robi najlepiej.

A propos - jak on się miewa?

Opublikowano

Od kiedy sam robię koła nie byłem u tego gawędziarza - rano wchodzisz i do wieczora możesz słuchać nawijki. Też jestem ciekaw co u Szprychy ?