lukaszgdansk Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 (edytowane) Czesc Siedząc w domu i myśląc o moich planach rowerowych wpadłem na pomysł by po ataku zarazy pojeździć z moja połowa na dłuższe wyprawy. Jednak wiem ze kobita nie ma takiej wprawy i ze to spalilo by na panewce po pierwszej podróży. Dlatego postanowiłem stary rower przerobić na elektryka ( jest czas na warsztat) Stąd moje pytanie. Mam korbe 3 blatową 22/32/42 i muszę na 22 złożyć czujnik. bedzie ona bezużyteczna. w jaki sposób ograniczyć zakres przezutki przedniej tak by działały tylko dwa blaty 32 i 42 i łańcuch nie schodził na 22 a z przodu na manetce 3 stopniowej nie dało się złączyć biegu 1. Mozna oczywiscie pamiętać i nie wrzucać wiem ale moja kobita moze zapomnieć a chce jej zrobic taki bezkompromisowy bajer. pozdrawiam Edytowane 4 Kwietnia 2020 przez lukaszgdansk
elmapeto Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Regulujesz maksymalne wychylenie przerzutki i powinno być ok Co do manetki, to niektóre mają zmianę z trzech na dwa przełożenia.
ahaja Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Tak, ale to się tyczy ograniczenia wrzucania na 3 bieg czyli duży blat. Lepiej zakupić dedykowaną na 2 rzędy.
lukaszgdansk Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2020 2 godziny temu, elmapeto napisał: Regulujesz maksymalne wychylenie przerzutki i powinno być ok Co do manetki, to niektóre mają zmianę z trzech na dwa przełożenia. rozumiem że tymi srubami L i H . jezeli tak to dzieki podzialam
Rekomendowane odpowiedzi