Accent_Szaj Opublikowano 15 Lipca 2020 Autor Opublikowano 15 Lipca 2020 (edytowane) Dzisiaj do roweru wskoczył nowy amorek Rock Shox SID Ultimate World Cup Edytowane 16 Lipca 2020 przez Accent_Szaj
TOMALA72 Opublikowano 16 Lipca 2020 Opublikowano 16 Lipca 2020 Ładny, tylko co z Rebą było nie tak? Lagi wytarły się od czyszczenia?😁 Chociaż z drugiej strony jak by się trafiła okazja to pewno bym sobie kupił np. Pika, żeby go po prostu mieć:)) 1
PiotrekGT Opublikowano 16 Lipca 2020 Opublikowano 16 Lipca 2020 7 minut temu, TOMALA72 napisał: Lagi wytarły się od czyszczenia?😁 Love ❤️ 1
Accent_Szaj Opublikowano 16 Lipca 2020 Autor Opublikowano 16 Lipca 2020 50 minut temu, TOMALA72 napisał: Rebą było nie tak? Reba była super,ale trafił się Sid. Tak na poważnie,to będzie na sprzedaż,skok 120 jak pod Twojego AM 50 minut temu, TOMALA72 napisał: Lagi wytarły się od czyszczenia? Haha,dobre. Muszę wskoczyć na wątek Twojego Deca ,żeby się podszkolić w czyszczeniu
TOMALA72 Opublikowano 16 Lipca 2020 Opublikowano 16 Lipca 2020 (edytowane) 4 godziny temu, Accent_Szaj napisał: Reba była super,ale trafił się Sid. Tak na poważnie,to będzie na sprzedaż,skok 120 jak pod Twojego AM Dzięki Sektor mi wystarcza na razie a poza tym wiesz...te lagi wytarte:)) Cały czas bym myślał jak je polerujesz bawełnianą ściereczką i nucisz pod nosem: błyszczcie się świećcie, niech was błoto nie skazi choć bym się w piekle gotował w smolnej kadzi:))) A tak na poważnie to Reba jest bardziej pod XC. Jak bym miał wymieniać swojego Sektora, bardziej oscylował bym w Revelationa z Chargerem i lagami 35:) Tylko na razie (mam taką nadzieję) brak czasu na wypady w góry sprawia, iż Sektor do aktualnych zastosowań jest idealny:) Edytowane 16 Lipca 2020 przez TOMALA72
Accent_Szaj Opublikowano 19 Lipca 2020 Autor Opublikowano 19 Lipca 2020 Dzisiaj wskoczyły fotki nowego amora,a jest nim RockShox SiD Ultimate World Cup Mó SiD był dziś również testowany,na singlu z kopca.To cudo wybiera nawet piasek.Można ustawić go bardziej miękkiego,bo nie dobije do końca dzięki Mrp Ramp.Trzy stopniowa manetka daje możliwość:Praca miękka,twarda,Amor zablokowany.Dzięki tej ostatniej wyjazd pod górę był dziecinnie prosty.Jak wcześniej musiałem zapiąć 1/1,czyli najlżejsze przełożenie,to teraz mogłem już z tyłu wrzucić 3 . 3
PiotrekGT Opublikowano 20 Lipca 2020 Opublikowano 20 Lipca 2020 14 godzin temu, Accent_Szaj napisał: Mó SiD był dziś również testowany,na singlu z kopca. Faktycznie test po byku 1
Accent_Szaj Opublikowano 20 Lipca 2020 Autor Opublikowano 20 Lipca 2020 Godzinę temu, PiotrekGT napisał: test po byku Hehe, Zapowiadali wczoraj burze z gradem,więc tak jak Ci mówiłem, rzuciłem monetą czy jechać na kopiec(reszka),czy do Lasku Wolskiego.Wypadła reszka i to 3 razy (potem zginęła mi moneta w trawie ). To może jak się pokwapisz do Kraka,to przetestujemy w Wolskim mój amor i twój,bo twój to był testowany już na totalnych równinach
PiotrekGT Opublikowano 20 Lipca 2020 Opublikowano 20 Lipca 2020 Ja już dawno mówiłem, że daje cynk jak tylko będe w krk
Accent_Szaj Opublikowano 20 Lipca 2020 Autor Opublikowano 20 Lipca 2020 22 minuty temu, PiotrekGT napisał: jak tylko będe w krk Spoko ,czekam Wczoraj ten twój tekst z testowałem SID'a na bulwarach był świetny, nieźle się uśmiałem
Raptor Opublikowano 20 Lipca 2020 Opublikowano 20 Lipca 2020 Testuj testuj bo mam dylemat czy Pike , Revelation , Sid wybrać do mojego Treka😉
Accent_Szaj Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Wczorajszy wypad na kopiec Krakusa 1
PiotrekGT Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Teraz, Accent_Szaj napisał: Wczorajszy wypad na kopiec Krakusa Kto by pomyslał 😂 @Wojtek O.Mowilem żebys tam uważał na Piotrka
Accent_Szaj Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2020 5 godzin temu, PiotrekGT napisał: uważał na Piotrka Co to @Wojtek O. się wczoraj szwędał po kopcu? Z ciekawostek, wraca mi wymieniony zacisk M8120, we wtorek montaż
Wojtek O. Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Opublikowano 8 Sierpnia 2020 A szwedal. Nawet wjechal i zjechal. Tylko noca. 😁 Pozdrowienia ze szczytu. 1
Accent_Szaj Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2020 34 minuty temu, Wojtek O. napisał: Pozdrowienia ze szczytu. Majchrowski oszczędza na prądzie,tak to fotka by była majestatyczna
Wojtek O. Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Jak bym zrobił czyms lepszym niz cegłówka to byłaby dobra i ciekawa. A tu mi sie nawet nie chciało zsiąść z niego W dniu 20.07.2020 o 13:45, PiotrekGT napisał: Faktycznie test po byku E no są schody z kamólców to da sie po nich popier... To juz test.
Accent_Szaj Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2020 20 godzin temu, Wojtek O. napisał: nie chciało zsiąść z niego Jak znowu Ci znowu wpadnie pomysł na nocny wypad,to ja się piszę
Wojtek O. Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Opublikowano 9 Sierpnia 2020 No teraz to co najwyzej okolo 3 rano przed praca.
Accent_Szaj Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2020 6 minut temu, Wojtek O. napisał: okolo 3 rano No nie aż tak,ale jak byś kiedyś jechał do północy,to daj znać
Wojtek O. Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Wyglada ze w najblizszym czasie nie bede mial takiej mozliwosci 😔
Accent_Szaj Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2020 No nic to . Tez ostatnio nocną wyprawę miałem. Trupi gaj
PiotrekGT Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Fajne masz te swiatelka, lepsze niz w moim Audi 😂
Accent_Szaj Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Do SID'a wskoczyły nowe naklejki 1
Rekomendowane odpowiedzi