Accent_Szaj Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Posłałem Ci link na Priv Jak folie przyjdą i będę z nich zadowolony,to oczywiście zrobię zdjęcia i polecę wszystkim .Włącznie z linkiem do allegro Jak na razie.Sprzedawca bardzo szybki.Dziś zamówienie i dziś wysyłka 1
eathan Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 17 minut temu, Accent_Szaj napisał: Posłałem Ci link na Priv Jak folie przyjdą i będę z nich zadowolony,to oczywiście zrobię zdjęcia i polecę wszystkim .Włącznie z linkiem do allegro Jak na razie.Sprzedawca bardzo szybki.Dziś zamówienie i dziś wysyłka Dzięki, czekam więc na opinię.
Wojtek O. Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 2 godziny temu, Accent_Szaj napisał: Posłałem Ci link na Priv Jak folie przyjdą i będę z nich zadowolony,to oczywiście zrobię zdjęcia i polecę wszystkim .Włącznie z linkiem do allegro Jak na razie.Sprzedawca bardzo szybki.Dziś zamówienie i dziś wysyłka 3M czy Oraguard? Ja użyłem tej drugiej. Ale nie starałem sie za bardzo przy nakładaniu.
Accent_Szaj Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Na razie nic nie założyłem ,ale zamówiłem 3m. Poczekajcie do jutra
Wojtek O. Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Wekend idzie to okleisz. Troche to zajmuje jak chcesz olepikować całkiem,. 3M sie dobrze kładą. Tylko kosmicznie kosztują.. Jak wziąłeś Scotch to sie nawet samoregeneruje 1
TOMALA72 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 17 godzin temu, Accent_Szaj napisał: Do docinania.Takie jak stosuje się na klosze samochodowe,czyli cieńsze i idealnie przeźroczyste 200μm. Jak nakleisz te folie to chcę w końcu zobaczyć ten karbon uwalony w błocie po porządnej jeździe w terenie😁 1
Accent_Szaj Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2020 (edytowane) Hehe,powtórzę @TOMALA72 przyganiał kocioł garnkowi. Proszę,bardzo.Poniżej zdjęcie twojego Primal'a w największym terenie jaki znalazłem na twojej stronie a oto rower @PiotrekGT drugiego,kolegi,który lajkuje wszystkie komentarze o czystości mojego Jakie oba czyściutkie,oponki błyszczą ,powiem Ci,że niczym nie różni się od mojej maszyny @ahaja nie zastanawiasz się gdzie zdjęcia ich lawet,na których przywieźli rowery? No mój na zdjęciu powyżej chyba jest nawet bardziej urąbany niż wasze,więc przestańcie Panowie już z tą hipokryzją. Edytowane 3 Kwietnia 2020 przez Accent_Szaj
TOMALA72 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Mylisz się Kolego, szukaj i pokaż Kellysa tak troszeczkę ubłoconego:)
w0jta5 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 To błotko wygląda jak po jednej kałuży pod blokiem 😆 A tak serio, to o co chodzi z tym ze rower nie może być czysty na foto?? Więcej luzu, każdy lata tym czym chce i gdzie chce.
TOMALA72 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, w0jta5 napisał: To błotko wygląda jak po jednej kałuży pod blokiem 😆 A tak serio, to o co chodzi z tym ze rower nie może być czysty na foto?? Więcej luzu, każdy lata tym czym chce i gdzie chce. No przecież napisałem "troszeczkę ubłoconego":) 1 godzinę temu, w0jta5 napisał: Więcej luzu, każdy lata tym czym chce i gdzie chce. Wyluzowany to ja jestem...na ile mi czas i życie pozwalają:) Chciałem tylko Koledze dać do zrozumienia, że mu ta folia nie jest potrzebna...chyba, że mu się rower w pokoju na kominek przewróci😁 Edytowane 3 Kwietnia 2020 przez TOMALA72
Fimala Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Żeście się przyczepili do kolegi z tą czystością... Mój gravel potrafi być bardziej uwalony niż wasze rowery ze zdjęć razem wzięte... Wiadomo, że czyste cieszy. Sam z uwagi na teraźniejszą sytuacje rozkręciłem rower i nawoskowałem rame 😂 Błoto przynajmniej będzię szybciej odpadać
PiotrekGT Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 (edytowane) Fajnie @Accent_Szaj że zestawiłes moje zdj z sesji, które są po obróbce i na nowych(!) nie jeżdżonych oponach z twoim najbrudniejszym i na wcale nie nowych oponach Edytowane 3 Kwietnia 2020 przez PiotrekGT
Accent_Szaj Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2020 (edytowane) Nie ma problemu Piter . Też chciałem docenić trud jaki wkładasz w dbanie o swoją maszynę W dniu dzisiejszym dotarł hak. Napęd działa wręcz bajecznie. Również dotarła nalepka. Zakłada się ją wręcz banalnie , i nie ma śladu gdzie została założona. Poniżej obiecany link. Sprzedawca expresowo nadał przesyłkę,wiec polecam produkt , jak i sklep https://allegro.pl/uzytkownik/GJK_styling?string=ochronne 200&order=p&bmatch=al-product-cl-eyesa2-engag-dict-ctx-gl-53-uni-1-5-0326 Edytowane 3 Kwietnia 2020 przez Accent_Szaj
Accent_Szaj Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Rowerek po zmianie mostka,haka,osi i naklejeniu naklejek zabezpieczających. 1
TOMALA72 Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Na jednym zdjęciu widzę bajorko pod blokiem:) Dawaj go w błoto😁
Accent_Szaj Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Jak tylko skończą się te jaja z epidemią .Teraz tylko pod blokiem można
CoolBreeze Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 @Accent_Szaj, powiedz mi jakie masz "końcówki" na ramionach korby?
Accent_Szaj Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2020 (edytowane) @CoolBreeze Osłonki ,nie końcówki,miałem trochę rozkminy,aby zrozumieć o co chodzi . Dokładnie te: https://allegro.pl/oferta/nakladki-oslonki-na-korbe-race-face-crank-boot-s-9068573567?reco_id=a71a532e-79d0-11ea-b3d0-246e96321c80&sid=f8bddad5d737919e6c726c989b66bdbe96499e13bc806f55bd0c404f69ac7020 Edytowane 8 Kwietnia 2020 przez Accent_Szaj
CoolBreeze Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Dzięki. A jak siedzą na korbie? Nie mają luzów i tendencji do zbierania piachu? Chińskie silikonowe osłonki na korby u mnie się nie sprawdziły.
Accent_Szaj Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Ostatnio zdejmowałem je,żeby nakleić nalepki zabezpieczające ramiona i siedziały bardzo ciasno.Poza tym wiele razy uderzałem ramionami o schody i na osłonkach nie widać nawet śladu zużycia.Szczerze polecam Dziś wskoczył nowy łańcuch SRAM PC-XX1 EAGLE X-SYNC 12 rz Jak on pięknie współpracuje z moim napędem.Zresztą oceńcie sami 1
PiotrekGT Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Trzeba sprawdzić jak w błotku sobie ten lańcuch poradzi 1
Accent_Szaj Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2020 @PiotrekGTOż ty "Dziadu niezrzeszony"
Accent_Szaj Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2020 (edytowane) @PiotrekGT i @TOMALA72 stało się.Dziś pojechałem ochrzcić bajka do lasu.Błotka brak,ale kurzu od groma Edytowane 8 Lipca 2020 przez Accent_Szaj
Rekomendowane odpowiedzi