Skocz do zawartości

Sztyca Regulowana KS E30-IS

Dawid29046

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć 

Jakie macie opinie o tej sztycy KS E30-IS Int 125 mm? Czy jest warta, czy lepiej dołożyć i kupić coś lepszego? 

Jeśli jest słaba to jakie propozycje macie do 600zł, ważne żeby była sterowana z kierownicy 

Opublikowano

Ja mam i działa bdb, na + zerowe luzy i bardzo płynna praca (ale to podobno kazdy KS z tym sobie bardzxo dobrze radzi), na - to że jak ci cokolwiek sie stanie to tylko wymiana, serwis ogranicza się tylko do smarowania ślizgów, nawet nie da się jej dopompować.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zastawiam sie nad tą sztycą i mam pytanie czy do 800-1000zł coś lepszego idzie dostać ? Aktualnie ta sztyca na allegro nowa za ok 400zł

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jakby ktoś był ciekawy to kupiłem tą sztyce (KS E30-IS). Mam ją od ok. Miesiąca i jak narazie działa bardzo dobrze, co prawda ma lekki luz ale to nie wpływa na jej działanie. Jedyny minus tej sztycy to manetka która jest trochę nie wygodna, ale da się do niej przezwyczaić. Jak za taką cene (ok 400zł) to myślę że to bardzo dobra oferta. 

Opublikowano

Kupiłem E20-i 27.2x120mm  za 465zł póki co 1 jazda jestem zadowolony tylko manetka bez wow . Ale w tej cenie to i tak super