Wojtek1993 Opublikowano 30 Marca 2020 Opublikowano 30 Marca 2020 Witam, Stoje przed zakupem pierwszych butów do szosy, na chwilę obecną faworytem są bontrager esspreso (but mtb) że względu na komfort chodzenia i szosowy wyglad, zależy mi żeby dało się w bucie bezpiecznie przejść, czy jest duża różnica w komforcie jazdy na tego typu butach a typowych szosowych? Jakie inne modele polecacie?
Gość Opublikowano 30 Marca 2020 Opublikowano 30 Marca 2020 W dziale "buty" jest 8 zakładek a wśród nich sporo podobnych pytań. Przejrzyj, poczytaj a napewno wyłowisz interesujące Cię informacje.
Gość Opublikowano 30 Marca 2020 Opublikowano 30 Marca 2020 Różnica jest odczuwalna, ale nie na tyle, by rekompensować brak komfortu przy chodzeniu. Jeśli potrzebujesz przemieszczać się pieszo, to bierz buty mtb.
Wojtek1993 Opublikowano 30 Marca 2020 Autor Opublikowano 30 Marca 2020 9 godzin temu, Sziva napisał: Różnica jest odczuwalna, ale nie na tyle, by rekompensować brak komfortu przy chodzeniu. Jeśli potrzebujesz przemieszczać się pieszo, to bierz buty mtb. Powiem tak, nie mam zamiaru się ścigać, ale lubię się rozwijać, jest to jazda typowo amatorska ale zaplanowana tak, aby był postęp, ze względu na warunki górskie mam naprawdę fajne możliwości do treningu, stąd moje pytanie odnośnie tych butów, jak dla mnie są super wygląd plus możliwość swobodnego poruszania się, do takiej jazdy typowo treningowej będą się nadawać? Wiem, że nie są zbyt sztywne ale na pewno bardziej efektywne niż mój obecny zestaw(pedały platformowe).
Gość Opublikowano 30 Marca 2020 Opublikowano 30 Marca 2020 Jeśli te buty będą Ci pasować na płetwy i będą wygodne, to bierz.
Rekomendowane odpowiedzi