Łukasz Czuchra Opublikowano 22 Marca 2020 Opublikowano 22 Marca 2020 Witam, kolega przewrócił się ze swoim rowerem na mój i powstała wgniota jak na zdjęciach. Rura prosta pęknięć nie ma, jedynie wizualnie mnie to denerwuje. Moje pytanie: Czy da się to naprawić bez szpachlowania i lakierowania. Chodzi mi o usunięcie wgniecenia jak w karoserii samochodu lub coś takiego. Rama jest oklejona folia bezbarwną i powstały pęcherze powietrza - dla tego tak wygląda. Z góry bardzo dziękuję za pomoc.
elmapeto Opublikowano 22 Marca 2020 Opublikowano 22 Marca 2020 Chyba nie idzie wyciągnąć takiego wgniecenia .
seraph Opublikowano 22 Marca 2020 Opublikowano 22 Marca 2020 Nie wyprostujesz. Blacha karoserii samochodu jest nieporównywalnie cieńsza i przede wszystkim stalowa. Jeśli wszystko jesy rzeczywiście proste to jeździć, obserwować, ale się nie przyglądać. 1
Kruk Opublikowano 24 Marca 2020 Opublikowano 24 Marca 2020 Jak nie ma pęknięcia w środku wgniota to bym tak to zostawił. Można by zedrzeć lakier, dać szpachlę do alu i potem polakierować ale czy się to opłaca tego nie wiem.
Rekomendowane odpowiedzi