quesh Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Jakie okładziny (konkretny model) do M396? Najlepiej żeby się nie grzały i miały dobrą siłę hamowania Odnośnik do komentarza
Red Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Jakie okładziny (konkretny model) do M396? Najlepiej żeby się nie grzały i miały dobrą siłę hamowania Jaka tarcza? Jeśli jest przystosowana wyłączne do okładzin żywicznych no to nie masz innego wyboru jak właśnie takie. Odnośnik do komentarza
quesh Opublikowano 16 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Aktualnie Tektro, i nic mi nie wiadomo aby była przystosowana do tylko i wyłącznie żywicznych okładzin (na starych zaciskach stosowałem metaliki/półmetaliki). Jeżeli mógłbyś podać mi typy okładzin (te modele) to prosiłbym do owej tarczy Tektro oraz do tarczy ICESTOP bo niedługo taka do mnie zawita Odnośnik do komentarza
Red Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Tu powinieneś znaleźć coś dla siebie https://www.forumrowerowe.org/topic/167104-shimano-br-m395-klocki-metaliczne-jakie-klocki-metaliczne-oryginalne-to-b01s/ 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi